Nyhetsrummet

4 september 2015 07:00

If Skadeförsäkring - Hur får man bilister att sakta ner utanför skolor? Ola från Vakna med NRJ provar ett eget knep! Vi hoppas kunna göra samma sak med en gps - läs mer om den på if.se/slowdown.

Vakna med NRJ

Actionreporter Ola Lustig är på plats utanför Rålisskolan för att se om en hårtork (och en gitarr?) kan få bilisterna att sänka farten? Bra initiativ Ola! Ibland imponerar du / Titti

3 september 2015 12:01

If Skadeförsäkring - "Jag måste hämta barn på förskolan". Det är den vanligaste förklaringen till att bilister kör för fort, enligt trafikpoliser GP frågat. Vi tror att även föräldrar som hittar till skolan behöver påminnas om att sakta ner - läs mer om vår Slowdown GPS på if.se/slowdown!

Vanligaste bortförklaringen vid fortkörning

"Jag måste hämta barn på dagis." Det tycks vara den vanligaste förklaringen till fortkörning som polisen möter.

2 september 2015 12:19

If Skadeförsäkring - Allt fler råkar ut för ID-kapningar och bedragarna omsätter enorma summor. Läs våra tips för hur du kan förebygga stölden - och missa inte att du nu kan få hjälp genom din hemförsäkring!

ID-stölderna ökar allt mer – så skyddar du dig

ID-stölder är på oroväckande snabb frammarsch – bedragarna omsätter numera miljarder. Från och med idag finns hjälp att få mot stölderna i två av Ifs...

28 augusti 2015 09:05

If Skadeförsäkring - Se vår film nya om Slow Down GPS. Känner du igen vem som gör rösten? www.if.se/slowdown

27 augusti 2015 12:00

If Skadeförsäkring - NTF Västs undersökning visar varför vi måste prata om barns säkerhet i trafiken - vid de flesta skolorna körde mer än hälften av bilisterna för fort! Vi vill lyfta den här frågan med en ny sorts GPS - läs mer om den på if.se/slowdown.

NTF Väst - Knappt varannan har barnens säkerhet i åtanke

NTF arbetar på ideell och demokratisk grund genom folkrörelser, organisationer, samhällsinstitutioner, företag och enskilda.

26 augusti 2015 19:02

If Skadeförsäkring - Visste du att det är Alla hundars dag idag? Fira genom att ta en titt på If Hundkollen - där hittar du bra info, tips och råd och framför allt massor av hundar!

If Hundkollen

En hälsning från Joel, Sixten och Loke på Alla hundars dag. Hur firar ni? Visa oss gärna! <3

23 augusti 2015 08:20

If Skadeförsäkring - Sensommaren har blivit den varmaste delen av sommaren på många håll. Men regeln om att inte lämna hunden i en bil i solen gäller också i augusti! Så här varmt kan det bli.

Timeline Photos