Fastighetsförsäkring

Fastighetsförsäkring med skydd för vattenskada, inbrottsskada, naturskada och brandskada, samt andra skador som kan drabba fastigheten.

Få offert på försäkring av byggnader och lokaler

Använd rätt format för organisationsnummer
Jag har inget org.nummer
 • Omfattande skydd

  Vi erbjuder ett brett försäkringsskydd mot oförutsedda skadehändelser.

 • Maskinskada ingår

  Du behöver ingen tilläggsförsäkring för skada på t.ex. hissen.

 • Skadehantering med toppbetyg

  Känn dig trygg i att vår skadehantering får 4,5 av 5 i snittbetyg av våra kunder.


En omfattande fastighetsförsäkring

Fastighetsförsäkringen gäller för vattenskada, inbrottsskada, naturskada och brandskada, samt andra skador som kan drabba fastigheten. Vår fastighetsförsäkring ger dig ett omfattande skydd för olika typer av skador som kan drabba din lagerlokal, kontor, verkstad, fabrik, bostadshus eller andra typer av fastigheter.

I försäkringen ingår t.ex. skydd för skador på värme- och ventilationssystem och röjningskostnader i samband med en större skada. Försäkringen betalar även kostnader för skador som uppstått kring byggnader som hör till den försäkrade fastigheten eller maskinskador på exempelvis hissen i byggnanden.

Fastighetsförsäkring Skydd ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Tillägg till fastighetsförsäkring Extra skydd
Ingår
Ingår
Ingår
 • För fastighetsägare

  Är du fastighetsägare eller medlem i en förening som sköter om bostäder, byggnader eller mark? Vi erbjuder försäkringar som är speciellt anpassade efter din verksamhet. Hos oss kan du få ett tryggt skydd som inte bara täcker skador på själva byggnaden, utan även ersätter kostnader vid olycksfall och hjälper dig i ekonomiska tvister.

Oljeskador

Visste du att vår hyreshusförsäkring ger dig skydd för oljeskador? Det gör den! Om olja läcker ut ur ett ledningssystem som finns i din byggnad och skadar din försäkrade egendom har du ett automatiskt skydd för detta i din vanliga hyreshusförsäkring. På så sätt har du alltid ett minimiskydd för oljeskador! Dessutom är det möjligt att utöka skyddet för oljeskador genom våra tilläggsförsäkringar. Vill du veta mer om vilken ersättning du har rätt till vid en oljeskada? Kontakta oss på 0771-56 00 00.

Bra att veta om fastighetsförsäkring