Tjänstereseförsäkring

Tjänstereseförsäkring ger ett bra skydd för alla typer av resor i tjänsten, från det korta uppdraget i närområdet till den långa resan ut i världen.

Använd rätt format för organisationsnummer
Jag har inget org.nummer

Försäkring när du är på tjänsteresa

 • Ingen självrisk

  Du betalar aldrig någon självrisk när det inträffat en skada.

 • Sjukvård där du befinner dig

  Du får tillgång till bra vård genom vår resehjälp.

 • Gäller i Sverige och hela världen

  Gäller för tjänsteresor i upp till ett år i hela världen.

Därför behöver du en tjänstereseförsäkring

Tjänstereseförsäkring ger ett bra skydd för alla typer av resor i tjänsten, från det korta uppdraget i närområdet till den långa resan ut i världen.

En tjänsteresa innebär att man kan utsätta sig för risker som ligger utanför vad en vanlig företagsförsäkring täcker. Inte heller ger hemförsäkring skydd vid tjänsteresa. Därför är det mycket viktigt att du och företagets anställda har en riktig tjänstereseförsäkring med sig i bagaget.

Vad räknas som en tjänsteresa?

Tjänstereseförsäkring Skydd ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår

Hjälp dygnet runt

Vår resehjälp står alltid till tjänst om något händer på resan. Vi talar flera språk, har egna läkare och ett nätverk med 10 000-tals vårdgivare.

Försäkringen gäller utan självrisk och har dessutom väl tilltagna försäkringsbelopp.

Vad räknas som tjänsteresa?

En tjänsteresa är en resa som utförs på företagets uppdrag. Det kan t.ex. vara ett kundbesök, en längre resa utomlands eller att man som anställd går ner på stan för att köpa lunch åt alla inför ett lunchmöte. Resan mellan hemmet och företaget är inte en tjänsteresa däremot kan en tjänsteresa påbörjas från hemmet.

Vem gäller det?

Försäkringen gäller för alla anställda på företaget och ger ett bra försäkringsskydd vid alla resor i tjänsten, dygnet runt. Från det korta uppdraget i företagets närområde till den långa resan ut i världen. Om någon av företagets anställda drabbas av sjukdom, olycka, stöld eller bara ren och skär otur, är hjälpen bara ett telefonsamtal bort.

Mina sidor Anställda

Via vår service Mina sidor Anställda kan de anställda se både sina privata försäkringar samt de förskringar de har via arbetsgivaren. Här hittar dem all information som behövs för att använda försäkringen.

 • Logga in med BankID
 • Använd försäkringen enkelt
 • Se status på alla skadeärenden

Läs mer och logga in på Mina sidor Anställda

En försäkring som omfattar det mesta

Vår tjänstereseförsäkring ger ett heltäckande skydd och ersätter bl.a. vård, läkemedel, tandbehandling, hemtransport, ekonomisk och medicinsk invaliditet till följd av olycksfall eller sjukdom samt innehåller ett avbeställningsskydd.

Om företaget måste skicka en ersättare för att den försäkrade t.ex. blivit sjuk, står vi för biljetten. Tjänstereseförsäkring ger också ersättning för skada på eller förlust eller försening av medförd egendom, den försäkrades eller företagets egendom. För den som åker på tjänsteresa i egen bil, gör försäkringens självriskskydd att du slipper betala självrisk om bilen skadas.

Guide: Vilka personförsäkringar behövs?

Svara på några enkla frågor om ditt företag och eventuell personal och få en rekommendation på endast 2 minuter.

Gå till guiden