Sjukvårdsförsäkring

Garanterar vård och behandling inom 14 dagar

Vill du köpa sjukvårdsförsäkring? Ring oss på 0771-655 655

 1. Sjukvårdsförsäkring

Vår sjukvårdsförsäkring garanterar att den vård och behandling du behöver påbörjas inom 14 dagar. Du får råd och hjälp med bokningar av If Vårdplanering.

Om du skulle drabbats av en sjukdom eller skada hjälper If Vårdplanering dig med professionella råd och att boka tid för behandling i vårt stora nätverk av vårdgivare. För dig som har sjukvårdsförsäkring hos oss ska det kännas tryggt att veta att du är garanterad att den vård och behandling du behöver ska påbörjas inom 14 arbetsdagar, räknat från den tidpunkt då Ifs Vårdplanering mottagit all nödvändig medicinsk dokumentation.

Här hittar du information om sjukvårdsförsäkring för dig som privatperson.
Använd denna länk om du har sjukvårdsförsäkring via din arbetsgivare.​


Fördelar med sjukvårdsförsäkringen

 • 500 kr i självrisk

  Gäller vid vård i privat regi. Med remiss från den offentliga vården är självrisken 0 kr.  ​​

 • Vårdgaranti

  Behandlingen ska påbörjas inom 14 dagar från det att Ifs Vårdplanering mottagit all nödvändig medicinsk dokumentation.

 • Nätverk av vårdgivare

  Du får ​tillgång till vårt stora nätverk av privata vårdgivare.

VAD INNEBÄR VÅRDGARANTIN?

Vi garanterar att den vård och behandling du behöver ska påbörjas inom 14 arbetsdagar från den tidpunkt då Ifs Vårdplanering mottagit all nödvändig medicinsk dokumentation. Lyckas vi inte uppfylla vårdgarantin får du ersättning med 3 000 kronor efter 14 arbetsdagar och ytterligare 20 000 kronor efter 30 arbetsdagar. 

If Vårdplanering – öppet varje dag

Hos If Vårdplanering möts du av professionell personal som ger råd och hjälper dig att boka läkarbesök, specialistvård och operation hos privata vårdgivare samt operationsförberedande undersökningar, operation och behandling på sjukhus. Du får även hjälp med att boka behandling hos psykolog, sjukgymnast, naprapat och kiropraktor efter remiss från läkare, upp till tio tillfällen. ​
Kontaktuppgifter till If Vårdplanering​

500 kr i självrisk vid privat vård

Du betalar självrisken på 500 kr vid det första läkarbesöket hos en privat vårdgivare. Har du fått en remiss från den offentliga vården behöver du inte betala någon självrisk alls.

Väljer du att vända dig till den offentliga vården istället för privat vård, betalar sjukvårdsförsäkringen de utlägg du har för patientavgifter och receptbelagda läkemedel, upp till högkostnadsskyddet​.​ 1. Sjukvårdsförsäkring