Hej student!

Som student är du mycket viktig för Ifs framtid. Som potentiell medarbetare, utvecklare och kunskapshöjare.

Vill du bli en av oss?

If är ett företag där möjligheterna är stora och arbetsuppgifterna många och varierande. Vi har användning för personer med varierande utbildningsbakgrund som ingenjörer, ekonomer, jurister och samhällsvetare. 

Vi vill fortsätta att vara ett av Nordens största och mest framgångsrika försäkringsbolag. 

Traineeprogram och praktikplats

Vi bedriver ett traineeprogram med inriktning mot analytiker och aktuarie, som är möjligt att söka för dig som har en masterexamen som innefattar matematik och statistik. Vi erbjuder praktikplatser till studenter inom de Försäkringsutbildningar som vi har ett samarbete med. 

Vi arbetar även med att öka möjligheten att erbjuda praktikplatser, också inom andra områden, då detta är en bra möjlighet för dig som student och oss som företag att knyta kontakter.

Försäkringsutbildning

Vi har samarbeten med Xenter Botkyrka och Yh Mitt i Sundsvall och Yrkeshögskolan i Göteborg för Yh-utbildning inom försäkring. Förutom studier i försäkring är programmet nära knutet till arbetslivet genom bland annat studiebesök, deltagande i branschaktiviteter och omfattande praktik.

Vill du jobba hos oss?

Det dyker hela tiden upp nya jobb att söka på våra kontor runtom i Sverige och Norden. Här kan du se vilka jobb som är lediga just nu.