Olycksfallsförsäkring

Få offert på olycksfallsförsäkring för företag

Olycksfallsförsäkring för företag är en försäkring som ger både anställda och besökare ett försäkringsskydd vid eventuellt olycksfall.

Många företag och organisationer har dåligt eller saknar helt olycksfallsförsäkring för anställda och besökare som drabbas av ett olycksfall. Vissa branscher och verksamheter drabbas oftare och bör komplettera företagsförsäkringen med en olycksfallsförsäkring. I olycksfallsförsäkringen ingår bl.a. ersättning för vård, läkemedel, resekostnader, tandbehandling, rehabilitering samt ersättning vid medicinsk och ekonomisk invaliditet.​ Försäkringen kan även köpas för tillfälliga evenemang.


  • Kostnadsersättning

    Ersätter bl.a. kostnader för vård, läkemedel, resekostnader, tandbehandling och rehabilitering.

  • Flexibel

    Gäller i hela Norden, omfattning, försäkringsbelopp, självrisk etc. är flexibla.

  • Även vid enstaka evenemang

    Olycksfallsförsäkringen kan även köpas för specifika evenemang och tillfällen.

Försäkringsskydd vid olycksfall

Olycksfallsförsäkringen är en flexibel försäkring för företag, föreningar och organisationer för extra försäkringsskydd vid ett eventuellt olycksfall. Försäkringen lämpar sig också för extrapersonal och t.ex. friskolor, gym och golfanläggningar och besökare till dessa. Försäkringen kan också köpas av företag som arrangerar tillfälliga evenemang och behöver en olycksfallsförsäkring för deltagare och besökare till evenemangen. ​

Olycksfallsförsäkring som omfattar det mesta

Den olycksdrabbade får ersättning för bl.a. vård, läkemedel, resekostnader, tandbehandling, rehabilitering samt vid medicinsk och ekonomisk invaliditet.

Anpassa olycksfallsförsäkringen som du önskar

Välj vilka som ska försäkras, omfattning och tid – t.ex. deltid, skoltid eller bestämd tidsperiod. Du kan även välja nivå på självrisken.

Bygg på med ”sveda och värk”

Sveda och värk är en tilläggsförsäkring som kan köpas till de anställda och gäller vid sjukskrivning till minst 25% efter den 31:a sjukskrivningsdagen. Ersättningsbeloppet bestäms av skadeståndslagen.


Vill du veta mer om försäkringen?

Broschyr

Läs mer om försäkringen i vår informationsbroschyr.

Öppna broschyr (pdf)

Frågor och svar

Vår expert har svarat på frågor om försäkring för sjukvård och olycksfall.

Läs frågor och svar

Pris på försäkring

Fyll i några uppgifter så kontakter vi dig med prisförslag.

Skicka en offertförfrågan

Andra försäkringar För dig och din personal