Olycksfallsförsäkring

Få offert på olycksfallsförsäkring för företag

Olycksfallsförsäkring för företag är en försäkring som ger dig, dina anställda och besökare ett bra försäkringsskydd vid eventuellt olycksfall.

Många företag och organisationer har dåligt eller saknar helt olycksfallsförsäkring för sig själv, de anställda och besökare. Vissa branscher och verksamheter drabbas oftare av olycksfall och bör komplettera företagsförsäkringen med en olycksfallsförsäkring. Då ingår bl.a. ersättning för vård, läkemedel, resekostnader, tandbehandling, rehabilitering samt ersättning vid medicinsk och ekonomisk invaliditet.​ Försäkringen kan även köpas för tillfälliga evenemang.


  • Kostnadsersättning

    Ersätter bl.a. kostnader för vård, läkemedel, resekostnader, tandbehandling och rehabilitering.

  • Flexibel

    Gäller i hela Norden, omfattning, försäkringsbelopp, självrisk etc. är flexibla.

  • Även vid enstaka evenemang

    Olycksfallsförsäkringen kan även köpas för specifika evenemang och tillfällen.

Försäkringsskydd vid olycksfall

Olycksfallsförsäkring är viktigt för alla, för det vore synd om någon blev skadad på jobbet utan att få någon ersättning. Vi erbjuder en flexibel försäkring för företag, föreningar och organisationer och ger ett bra försäkringsskydd vid ett eventuellt olycksfall.

Försäkringen lämpar sig också för extrapersonal och t.ex. friskolor, gym och golfanläggningar och besökare till dessa. Olycksfallsförsäkring kan också köpas av företag som arrangerar tillfälliga evenemang och ger ett bra skydd för deltagare och besökare. ​

En Olycksfallsförsäkring som omfattar det mesta

Den olycksdrabbade får ersättning för bl.a. vård, läkemedel, resekostnader, tandbehandling, rehabilitering samt vid medicinsk och ekonomisk invaliditet.

Anpassa olycksfallsförsäkringen som du önskar

Välj vilka som ska försäkras, omfattning och tid – t.ex. deltid, heltid eller en bestämd tidsperiod. Du kan även välja nivå på självrisken.

Bygg på med ”sveda och värk”

Sveda och värk är en tilläggsförsäkring som kan köpas till de anställda och gäller vid sjukskrivning till minst 25% efter den 31:a sjukskrivningsdagen. Ersättningsbeloppet bestäms av skadeståndslagen.

Vill du prata med oss om olycksfallsförsäkring?

Vi som jobbar med olycksfallsförsäkring för företag vill gärna prata med dig, och ge dig ett bra förslag på försäkring. Och då kan vi även prata om vilket skydd du och dina anställa behöver när ni reser i tjänsten.

Börja med en offertförfrågan


Vill du veta mer om försäkringen?

Frågor och svar

Vår expert har svarat på frågor om försäkring för sjukvård och olycksfall.

Läs frågor och svar

Pris på försäkring

Fyll i några uppgifter så kontakter vi dig med prisförslag.

Skicka en offertförfrågan

Andra försäkringar För dig och din personal