Databrottsförsäkring

Hur skulle du hantera ett intrång eller virus som raderar allt du har jobbat med? Eller att ditt ordersystem stängs ned och du förlorar inkomst för varje dag som går?

Få en offert på databrottsförsäkring för ditt företag.

Använd rätt format för organisationsnummer
Jag har inget org.nummer

Du behöver inte vara expert, det löser vi!

  • Ersättning vid förlorad inkomst

    Ersättning upp till 120 dagar vid avbrott i verksamheten pga. dataintrång.

  • 24-timmars experthjälp

    Professionella dataexperter rycker in dygnet runt.

  • Kostnad & hjälp med återställning

    Vi fixar experthjälp och står för kostnaden av utredning och återställning.


Cyberförsäkring

Med vår databrottsförsäkring, även kallad cyberförsäkring, behöver du inte oroa dig för varken förlorad inkomst, kostnader för experter eller att du själv ska förstå dig på de tekniska bitarna. Skönt va?

Problemen med dataintrång ökar snabbt. Varje dag utsätts både små och stora företag för hackare och virus. Följderna kan bli att system stängs ner, register och dokumentation raderas eller sprids, eller att någon tar över din dator och kräver dig på pengar. Åtgärderna som krävs blir dyra då experthjälp krävs och som företagare finns det risk för förlorad inkomst vid avbrott i verksamheten.

Det här ingår i försäkringen Fördelar
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår

24-timmars experthjälp

Om du misstänker att företaget utsatts för dataintrång, gäller det att handla raskt. Med databrottsförsäkring, också kallad cyberförsäkring, får du tillgång till en jourtelefon där vi hjälper dig dygnet runt. Bland annat genom att direkt sätta dig i kontakt med IT-experter vi har ett samarbete med för att snabbast lösa företagets problem. Hit kan du också ringa om företaget får ersättningskrav från kunder eller affärsförbindelser, som menar att ditt företag är skyldigt till att känslig information kommit på avvägar.

Vid misstänkt skada

Kontakta oss på If på 0771-815 818 (vår samarbetspartner Viking besvarar telefonsamtal på samma telefonnummer om du behöver komma i kontakt med oss utanför kontorstid)