Företagsförsäkring

Försäkring anpassad för ditt unika företag

Försäkra ditt företag hos oss, vi vet vilken företagsförsäkring som är rätt för just din verksamhet. Vi anpassar försäkringslösningar för småföretagare, enskild firma, handelsbolag och aktiebolag. Läs mer om våra företagsförsäkringar och kontakta oss för prisförslag.


Pris på försäkring

Fyll i några uppgifter så kontaktar en av våra försäkringsrådgivare dig.

Be om offert för ditt företag

Våra företagsförsäkringar

Försäkra ditt företag hos oss. Läs mer under de olika kategorierna

Försäkringspaket

Läs mer om branschanpassad företagsförsäkring

Ansvar

Fordon

Läs mer om fordonsförsäkring

Sjukvård & olycksfall

Läs mer om personförsäkring

Resa & utland

Läs mer om utlands- och reseförsäkringar

Egendom & fastighet

Mer om försäkringar för egendom och fastighet

Transport

Läs mer om transportförsäkring

Båt & fartyg

Läs mer om fartygsförsäkring

Visa alla försäkringar

Alltid rätt företagsförsäkring för ditt företag

För oss handlar försäkringar om att hjälpa företag att minska risken för att något ska hända, och skydda verksamheten mot oväntade ekonomiska förluster. Oavsett om det handlar om att bygga hus, driva en butik eller jobba som IT-konsult så ger våra företagsförsäkringar en ökad trygghet för både den enskilde individen och företaget. Vi förstår att du kanske inte är expert på företagsförsäkring, därför ser vi till att du är rätt försäkrad. 

Anpassad företagsförsäkring - så enkelt är det att vara kund

Företagsförsäkring för stora och små

Har du en liten enskild firma, är du delägare i ett handelsbolag eller sitter du i styrelsen för ett större aktiebolag? Försäkringsbehovet varierar beroende på hur verksamheten ser ut. Gemensamt är att du, de anställda och det som företaget äger eller lånar spelar en viktig roll i företaget och därför behöver du alltid en företagsförsäkring.

Vad händer om du råkar ut för en olycka och inte kan arbeta? Om en maskin går sönder och inte går att använda? Eller om ditt företag orsakar är en skada och krävs på skadestånd? Det är då du behöver företagförsäkring.

Du ska känna att företagsförsäkringen skyddar det som är viktigast och inte råka ut för plötsliga kostnader eller avbrott i verksamheten, så att företaget kan fortsätta att växa.