Företagsförsäkring

Vi anpassar en försäkring för just ditt företag. Börja med att be om offert på företagsförsäkring, så hjälper vi dig att försäkra det viktigaste.

  • Bli rätt försäkrad i din bransch
  • 9 av 10 i betyg på skadehantering
  • Snabb ersättning när något händer
Använd rätt format för organisationsnummer
Jag har inget org.nummer

Får försäkring dig att gäspa?

Du kanske tycker försäkringar är tråkigt. Ändå ligger du sömnlös på nätterna och funderar på om ditt företag har rätt skydd. Kontakta oss så ser vi till att du har rätt företagsförsäkring så att du kan fokusera på att ta hand om ditt företag. Om det som inte skulle hända ändå händer, kan du lita på att vi är vid din sida.

Rätt försäkrad i din bransch
Bli rätt försäkrad i dag, och om ett år. Vi kontaktar dig när det är dags att gå igenom företagets försäkringar.

9 av 10 i betyg
Våra kunder ger oss toppbetyg på hur vi hanterar skador. Det är enkelt, vi jobbar snabbt och du når oss dygnet runt.

Slipp alla jobbiga papper
På Mina sidor har du full koll på företagets försäkringar. Du behöver inte leta upp senaste fakturan i en pappershög.

Vad ingår i en företagsförsäkring?

En företagsförsäkring är en kombination av olika försäkringar som behövs för just din verksamhet. Beroende på vilken bransch och typ av företag du har så finns det helt olika behov av försäkringsskydd. Man brukar ofta lägga in flera olika typer av försäkringar och därmed kalla det för ett komplett skydd. Där brukar det oftast ingå ett juridiskt skydd, ekonomiskt skydd och ett skydd för värdefulla saker. Det viktigaste är att hitta rätt skydd för just ditt företag. Allas behov ser olika ut och det är därför bra om en rådgivare ser över vad du behöver.

Ansvarsförsäkring och rättsskydd

En av de vanligaste skydden som brukar ingå i en företagsförsäkring är ansvarsförsäkring och rättskyddsförsäkring. Här ingår ett skydd om företaget skulle råka orsaka en skada som leder till skadestånd eller om företaget skulle hamna i en rättslig tvist. Det ingår då juridisk hjälp för utredning och eventuell ersättning för skadestånd.

Egendomsförsäkring och verksamhetsavbrott

Egendomsförsäkring är ett skydd som ger ersättning för dina värdefulla saker, maskiner och inventarier. Avbrottsförsäkringen handlar däremot om att du ska kunna få ersättning vid utebliven vinst som orsakas av en egendomsskada. T.ex att din butik har brunnit och inte kan öppnas förrän om 1 månad vilket hade inneburit ett stort ekonomiskt tapp för företaget.

Personförsäkringar på och utanför jobbet

En annan viktig del i verksamheten är personerna som får ditt företag att gå runt. Det kan därför vara värt att tänka över om det kan behövas personförsäkringar. Många företag köper en sjukvårdsförsäkring som ger personalen snabb tillgång till vård, specialistläkare och psykolog. Att snabbt få en diagnos och behandling kan påverka att sjukfrånvaron minskar. Även olycksfallsförsäkring och tjänstereseförsäkring är vanliga skydd för de anställda.

Fordonsförsäkring och det ni transporterar

När du har köpt en bil eller något annat fordon som används i verksamheten behöver du en fordonsförsäkring. Innehållet är ganska likt det som ingår för din privata bilförsäkring, med vissa tillägg som gör skyddet mer anpassat för företag. Även de saker, verktyg och andra gods som ni förvarar och transporterar i era fordon behöver försäkras för att få ersättning vid skada eller förlust.

Minska risker och försäkra företaget mot oväntade kostnader

För oss handlar försäkringar om att hjälpa företag att minska risken för att något ska hända och skydda dig mot oväntade ekonomiska förluster. Vi anpassar företagsförsäkringar för småföretagare, enskild firma, handelsbolag och aktiebolag inom olika branscher. Kontakta oss så kan vi berätta mer om en försäkringslösning som passar just ditt företag.

Oavsett om det handlar om att bygga hus, driva en butik eller jobba som IT-konsult så ger vi en ökad trygghet för både den enskilde individen och företaget. Vi förstår att du kanske inte är expert på försäkring för företag, därför ser vi till att du är rätt försäkrad.

Företagsförsäkring för både småföretagare och större företag 

Har du en liten enskild firma, är du delägare i ett handelsbolag eller sitter du i styrelsen för ett större aktiebolag? Försäkringsbehovet varierar beroende på hur verksamheten ser ut. Gemensamt är att du, de anställda och det som företaget äger eller lånar spelar en viktig roll i verksamheten och därför behöver du alltid en företagsförsäkring.

Vad händer om du råkar ut för en olycka och inte kan arbeta? Om en maskin går sönder och inte kan användas? Eller om ditt företag orsakar en skada och krävs på skadestånd? Det är då du behöver en företagförsäkring. 

Du ska känna att företagsförsäkringen skyddar det som är viktigast och inte oroa dig över plötsliga kostnader eller avbrott i verksamheten, så att företaget kan fortsätta att växa.
 

Nystartat företag

För nystartade företag är det bra med ett grundskydd som täcker oväntade kostnader. 

Försäkring för nystartade företag

Pris på företagsförsäkring

Kostnaden beror på många olika delar, t.ex. bransch och värdesaker i företaget.

Så beräknas priset

Jämför försäkringar

Vad är bra att tänka på när du jämför olika försäkringsbolag? Här listar vi det viktigaste.

Lär dig jämföra försäkringar

Pris på försäkring

Börja med att fylla i ditt organisationsnummer.

Använd rätt format för organisationsnummer
Jag har inget org.nummer

Kan vi hjälpa dig med något annat?