Om oss

If är det ledande sakförsäkringsbolaget i Norden med 3,9 miljoner kunder. If Skadeförsäkring Holding AB (publ) ingår i den nordiska försäkringsgruppen Sampo.

Vårt mål – branschens mest nöjda kunder

7 287 medarbetare arbetar för att erbjuda våra kunder marknadens bästa försäkringslösningar för både privatpersoner och företag. Vi försäkrar det som är värdefullt i livet.

Vår uppgift är att ge skydd mot oväntade ekonomiska förluster, och bistå med rådgivning för att minska risken att något ska hända. Om olyckan är framme, lovar vi snabb och professionell skadehantering. Det ger ökad trygghet för den enskilde individen, företaget och samhället i stort.

  • I vår strävan efter ett tryggare och mer hållbart samhälle samarbetar vi med organisationer som verkar för att öka tryggheten i samhället, och avsätter pengar till olika samhällsprojekt som främst inriktar sig på barn och ungdomar.
  • Vi vill att våra kunder ska känna att det lönar sig att välja oss. Därför erbjuder vi befintliga och nya kunder flera fördelar, bland annat vårt försmånsprogram för privatpersoner samt Mina sidor för både privat- och företagskunder.

Film om varför If finns