Jobba hos oss

If är en mångsidig arbetsplats

Vi erbjuder ett stort utbud av tjänster och karriärmöjligheter, vilket skapar goda förutsättningar för varje medarbetare att forma sin egen karriär.

Vi söker kontinuerligt nya talanger

Vi arbetar för att erbjuda försäkringar och service av allra högsta kvalitet till våra 3,6 miljoner kunder i hela Norden. Att ständigt förbättra våra tjänster och att bidra till en positiv samhällsutveckling, är något som vi ständigt jobbar med. Våra medarbetares kompetens och engagemang hör till våra absoluta styrkor och vi söker kontinuerligt efter nya talanger.

Arbetsmiljö och livskvalitet i fokus

Vi är en modern och mångsidig arbetsplats som erbjuder ett stort utbud av tjänster och karriärmöjligheter. Våra arbetsuppgifter och roller kräver rätt person för jobbet, medan utbildningsbakgrund och erfarenhet kan variera. I organisationen möts matematiker, it-utvecklare, jurister, ekonomer, försäljare, poliser, sjuksköterskor, motorspecialister och många andra yrken. Arbetskulturen är öppen och inkluderande, ärlig och förtroendefull, med tydliga förväntningar på att alla tar ansvar och initiativ. Vi uppmuntrar till kreativitet, nytänkande och intern rörlighet.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, trivas och ha roligt på jobbet. Våra regelbundna medarbetarundersökningar visar att det är så. Vi bidrar även till bra balans mellan arbete och privatliv, med hänsyn till livets olika faser. Förutom spännande arbetsuppgifter och en trevlig arbetsplats erbjuder vi bra personalförmåner.

Möt några av våra anställda

när de berättar hur det är att jobba på If
 
Se och lyssna till hur det är att jobba som försäkringsrådgivare på If
 
Några av våra anställda berättar varför det är så viktigt att ha försäkring, och hur vi hjälper kunderna när något inträffar.

Besök oss på Linked in

Hitta och sök jobb, se vem du känner på If och nätverka med oss.