Jobba hos oss

Vi erbjuder ett stort utbud av tjänster och karriärmöjligheter, vilket skapar goda förutsättningar för varje medarbetare att forma sin egen karriär.

Se alla lediga jobb

Söker du ett jobb med många möjligheter och verklig mening?
Då söker vi dig.

Vi arbetar varje dag för att våra 3,7 miljoner kunder i Norden och Baltikum ska vara rätt försäkrade. För att lyckas med vårt viktiga uppdrag söker vi dig, som med kompetens och engagemang vill bidra till ett tryggare liv för varje människa och en positiv riktning för hela samhället.

Läs mer om vårt syfte här

Därför If!

 
  • Hos oss möts hjärta och härna

    I en kultur där förtroende sitter i ryggraden och vår nyfikenhet driver oss framåt, lägger vi själ och hjärta i allt vi gör. Vi utmanar oss själva och varandra för att växa. Både som individer och tillsammans.

  • Vi värnar mångfalden

    Med olika ursprung, bakgrund, drivkrafter och drömmar bidrar vi alla till en inkluderande och kreativ arbetsplats. Vår egen mångfald är nyckeln för att vi fullt ut ska kunna förstå våra kunders behov. 

  • En arbetsmiljö att trivas i

    För att  kunna prestera på topp när det gäller ser vi till att ha roligt längs vägen. Lagandan är stark, det visar inte minst våra medarbetarundersökningar. Här håller vi också en bra balans mellan arbetsliv och privatliv, genom livets alla faser.

Besök oss på LinkedIn

Hitta och sök jobb, se vem du känner på If och nätverka med oss.