Jobba hos oss

Vi erbjuder ett stort utbud av tjänster och karriärmöjligheter, vilket skapar goda förutsättningar för varje medarbetare att forma sin egen karriär.

Se alla lediga jobb

Vi söker kontinuerligt nya talanger

Vi arbetar för att erbjuda försäkringar och service av allra högsta kvalitet till våra 3,6 miljoner kunder i hela Norden. Att ständigt förbättra våra tjänster, och bidra till en positiv samhällsutveckling, är något som vi ständigt jobbar med. Våra medarbetares kompetens och engagemang hör till våra absoluta styrkor och vi söker kontinuerligt efter nya talanger.

Arbetsmiljö och livskvalitet i fokus

Vi är en modern och mångsidig arbetsplats som erbjuder ett stort utbud av tjänster och karriärmöjligheter. Våra arbetsuppgifter och roller kräver rätt person för jobbet, medan utbildningsbakgrund och erfarenhet kan variera. I organisationen möts matematiker, it-utvecklare, jurister, ekonomer, försäljare, poliser, sjuksköterskor, motorspecialister och många andra yrken. Arbetskulturen är öppen och inkluderande, ärlig och förtroendefull, med tydliga förväntningar på att alla tar ansvar och initiativ. Vi uppmuntrar till kreativitet, nytänkande och intern rörlighet.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, trivas och ha roligt på jobbet. Våra regelbundna medarbetarundersökningar visar att det är så. Vi bidrar även till bra balans mellan arbete och privatliv, med hänsyn till livets olika faser. Förutom spännande arbetsuppgifter och en trevlig arbetsplats erbjuder vi bra personalförmåner.

Möt några av våra kollegor

Varför If?

 
Besök oss på LinkedIn

Hitta och sök jobb, se vem du känner på If och nätverka med oss.