Gå direkt till sidans huvudmenyn Gå direkt till sidans innehåll

Företagsförsäkring

Vi vet vilken försäkring som är rätt för ditt företag, vare sig du är småföretagare eller driver en större verksamhet. Låt oss kontakta dig och ge förslag på anpassad företagsförsäkring.

Använd rätt format för organisationsnummer
Jag har inget org.nummer

Företagsförsäkring för både småföretagare och större företag 

Har du en liten enskild firma, är du delägare i ett handelsbolag eller sitter du i styrelsen för ett större aktiebolag? Försäkringsbehovet varierar beroende på hur verksamheten ser ut. Gemensamt är att du, de anställda och det som företaget äger eller lånar spelar en viktig roll i verksamheten och därför behöver du alltid en företagsförsäkring.

Vad händer om du råkar ut för en olycka och inte kan arbeta? Om en maskin går sönder och kan användas? Eller om ditt företag orsakar är en skada och krävs på skadestånd? Det är då du behöver företagförsäkring. 

Du ska känna att företagsförsäkringen skyddar det som är viktigast och inte oroade dig över plötsliga kostnader eller avbrott i verksamheten, så att företaget kan fortsätta att växa.

Minska risker och försäkra företaget mot oväntade kostnader

För oss handlar försäkringar om att hjälpa företag att minska risken för att något ska hända och skydda dig mot oväntade ekonomiska förluster. Vi anpassar företagsförsäkringar för småföretagare, enskild firma, handelsbolag och aktiebolag inom olika branscher. Kontakta oss så kan vi berätta mer om en försäkringslösning som passar just ditt företag.

Oavsett om det handlar om att bygga hus, driva en butik eller jobba som IT-konsult så ger vi en ökad trygghet för både den enskilde individen och företaget. Vi förstår att du kanske inte är expert på försäkring för företag, därför ser vi till att du är rätt försäkrad.

Nystartat företag

För nystartade företag är det bra med ett grundskydd som täcker oväntade kostnader. 

Försäkring för nystartade företag

Pris på företagsförsäkring

Kostnaden beror på många olika delar, t.ex. bransch och värdesaker i företaget.

Så beräknas priset

Jämför försäkringar

Vad är bra att tänka på när du jämför olika försäkringsbolag? Här listar vi det viktigaste.

Lär dig jämföra försäkringar

För ett säkrare företag

Här har vi samlat några av våra bästa tips för att få dig, ditt företag och dina anställda att blomstra.

Läs tipsen

Skydda företaget mot dataintrång

Varje dag utsätts både små och stora företag för hackare och virus. Med vår Databrottsförsäkring behöver ditt företag inte oroa sig för att system stängs ner, register och dokumentation raderas eller sprids, eller att någon tar över din dator och kräver dig på pengar. 

Läs om Databrottsförsäkring