Ansvarsförsäkring

Det kan bli dyrt om du råkar ha sönder något, eller om din produkt eller tjänst orsakar skada. Låt oss hjälpa dig med rätt ansvarsförsäkring för ditt företag.

Använd rätt format för organisationsnummer
Jag har inget org.nummer
Formuläret skickas...

Vi står bakom ditt företag om något går snett

  • Vi betalar skadestånd

    Vi betalar om du blir skyldig att utge skadestånd för en olycka eller ett misstag.

  • Våra jurister på din sida

    Du slipper utreda och förhandla själv, eller gå till rättegång ensam.

  • Uppfyller kraven i din bransch

    Vi kan din bransch och ser till att du har rätt ansvarsskydd för att vinna kunden.

Ansvarsförsäkring ger företag ekonomisk trygghet

Tänk om du råkar ha sönder något hos en kund? Eller om en missbedömning leder till att kunden förlorar pengar. Det är svårt att förutse en olycka eller ett misstag, därför är ansvarsförsäkring viktigt.

Det kan kännas skrämmande att få ett skadeståndskrav mot sig. Då känns det tryggt att våra jurister för ditt företags talan. Och om företaget måste betala ersättning för en skada, täcks det av försäkringen.

Kunden kan kräva att ditt företag har ansvarsförsäkring


Att du har rätt försäkring kan vara ett krav för att vinna kunden eller ingå avtal med andra företag. Ansvarsförsäkring är ett obligatoriskt skydd för att driva verksamhet inom vissa branscher.

Så skyddar ansvarsförsäkringen

Pris på ansvarsförsäkring

Våra rådgivare kan din bransch och ser till att du har rätt försäkring för ditt företag. Börja med att fylla i organisationsnummer högst upp på sidan.

Anpassat för olika branscher

Det finns flera olika ansvarsförsäkringar. Vilket skydd du behöver beror på om du säljer varor eller tjänster, vilken bransch du är verksam i och vilka krav som kan ställas mot ditt företag. Eller så kanske du är med i styrelsen och behöver försäkra ditt ansvar i rollen som styrelseledamot.

Är du konsult eller har en rådgivande roll?

När du jobbar med rådgivning och hanterar olika projekt hos en kund, så kan det självklart ske misstag som är svåra att förutse. Därför har vi ett skydd, så kallat professionsansvar, som hjälper konsulter med utredning och ersätter eventuella skadeståndskrav om något skulle inträffa.

Läs mer om konsultansvarsförsäkring

Läs mer om ansvarsförsäkring