Butiksförsäkring

Försäkring för butik och affär - t.ex. klädaffär, bokhandel eller inredningsbutik. Försäkringen ger skydd för både företaget och dina anställda samt era kunder.

Använd rätt format för organisationsnummer
Jag har inget org.nummer
  • Uppfyller branschkraven

    Var alltid rätt försäkrad med vår anpassade företagsförsäkring.

  • Enkel skadehantering

    Vi gör det enkelt och hjälper dig snabbt om något har hänt.

  • Delbetala utan avgift

    Dela upp betalningen på upp till 12 månader utan extra kostnad.


Försäkringsskydd för butiker

Butiksförsäkringen är anpassad för dig som t.ex. säljer kläder, leksaker har boutique eller annan typ av affär. Försäkringen är enkel och flexibel och innehåller det försäkringsskydd du behöver för din affärsverksamhet.

Vi anpassar försäkringen efter: Företagsanpassat
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår inte

Har du en webbutik med försäljning på nätet?

Idag är det vanligt att många butiksägare även säljer sina varor i en webbutik. E-handel gör att du kan nå ut till en större målgrupp och köparen är inte bunden till en fysisk plats inom specifika öppettider. Men när du har en egen webbutik innebär det också att du kan bli utsatt för datatrång och förlora viktig kundinformation, lagerstatus och systemanpassningar. Följderna av ett datahaveri kan bli kostsamma. Därför erbjuder vi vår Databrottsförsäkring med bland annat experthjälp från IBM, 24 timmar om dygnet.

Tips och råd mot butiksinbrott

Även om dina lokaler uppfyller de krav vi ställer på inbrottsskyddet kan det vara en bra idé att ytterligare höja företagets säkerhet. De företagare som satsar på skadeförebyggande åtgärder är väsentligt mindre skadedrabbade än övriga. Visserligen får du betalt för skadan vid ett inbrott, men det är alltid skönt att slippa självrisken och allt det besvär och merarbete som blir följden av ett inbrott.

Skyddskraven i din försäkring

Du har själv ansvaret för att skyddskraven för din försäkring är uppfyllda. Brister i inbrottsskyddet kan leda till att du helt blir utan ersättning vid ett inbrott. Något som varken vi eller du vill ska hända. Så ta en stund av din tid och gå en säkerhetsrond!

Checklista mot inbrott i butiken

Våra checklistor är anpassade till ditt företags behov. Med rätt inbrottsskydd i butiken kan du känna dig trygg i att du har gjort vad som krävs för att skydda butiken när du lämnar den. Resultatet av att gå en säkerhetsrond är att du kan åtgärda eventuella brister. Det är viktigt att din butikslokal följer den skyddsklass som rekommenderas efter hur stor inbrottsrisken beräknas vara för butiken.