Försäkring för butik och e-handel

Försäkring för dig som driver butik eller e-handel. Försäkringen gäller även för dig som grossist eller som driver verksamhet inom provisionshandel. 

Använd rätt format för organisationsnummer
Jag har inget org.nummer
Försäkringsskydd: Rekommenderat
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår

Försäkring för E-handel

Vi har tagit fram en försäkring specifikt anpassad för dig som driver verksamhet inom e-handel. Försäkringen omfattar bland annat skydd för dina lokaler, varulager, anställda, produkter/varor och ansvarsskydd.  

Som e-handelsföretag innebär det också att du kan bli utsatt för dataintrång och förlora viktig kundinformation, lagerstatus och systemanpassningar. Vår försäkring för e-handel omfattas därför också utav en Databrottsförsäkring så att du vid ett eventuellt datahaveri snabbt kan komma tillbaka till arbete igen. 

Frågor och svar om försäkring för e-handel

Försäkringsskydd för butiker

Vår butiksförsäkring är till för dig som t.ex. säljer kläder, leksaker, teknik eller driver någon annan typ av affär. Försäkringen är framtagen för att skydda alla olika delar som inkluderas i att driva en butik.

Butiksförsäkringen innefattar bland annat skydd för din personal, ditt varulager, din egendom, företagets ansvar mot kund samt brand och inbrottsskydd som du behöver för en trygg affärsverksamhet.

Frågor och svar om butiksförsäkring