Heltäckande transportförsäkring

En färdigpaketerad transportförsäkring med skydd som gäller både när du kör godset själv eller anlitar en transportör.

Använd rätt format för organisationsnummer
Jag har inget org.nummer
  • Stöld och skador vid transport

    Ditt gods är alltid skyddat både när du anlitat en transportör eller när du kör själv.

  • Vi ersätter hela värdet snabbt

    ​Du slipper utdragen och tidskrävande ersättningsprocess mot den ansvariga transportören.

  • Du väljer försäkringens begränsning

    Du kan välja geografisk begränsning samt högsta ersättning i händelse av skada.

Försäkra transporten, oavsett vem som kör

Denna färdigpaketerade transportförsäkring skyddar ditt gods när du anlitat en transportör eller om du själv kör. Skulle något hända får du direkt ersättning som motsvarar hela värdet av det du transporterat upp till vald högsta ersättning och du slipper eventuella tvister samt långdragna ersättningsprocesser.

Vem behöver transportförsäkring och varför?

Oavsett om du äger en butik eller en fabrik så har du förmodligen ett behov av transport. Anlitar du en transportör och något skulle hända så brukar det bli långdragna ersättningsprocesser som kräver både tid och kraft. Via denna transportförsäkring får du ersättning direkt upp till vald högsta ersättning vilket innebär att du aldrig ens behöver ge dig in någon process.

Dessutom ingår alltid

Försäkringen gäller även om du skulle köra godset själv. Om du i samband med transport i företagets egna fordon tar in sakerna i exempelvis en kunds lokal så gäller försäkringen om det skulle inträffa en brand, inbrott, stöld eller vattenskada. Försäkringen ger även ett skydd för dig som ställer ut dina varor på mässor.

Hur ser ditt företags behov ut? Vi hjälper dig att anpassa!

Vi har även transportförsäkringar som kan anpassas till ditt företags behov beroende hur transporterna sker, mellan vilka destinationer och när du är på risk. Vi anpassar gärna ditt försäkringsskydd till det du faktiskt har ett behov av. Kontakta oss så återkommer vi med prisförslag - börja med att be om offert högst upp på sidan.