Flytande försäkring för kunders fordon

För företag som utför service av olika slag med kunders fordon, exempelvis oljebyte, rengöring, felsökning, reparation, lackering, besiktning m,m.

Använd rätt format för organisationsnummer
Jag har inget org.nummer
  • Nöjd kund vid skada

    Inget avdrag pga. dubbelförsäkring gör att kunden slipper t.ex. bonusförlust.

  • Delbetala utan avgift

    Vi erbjuder månadsbetalning med autogiro utan extra kostnad.

  • Välj självriskbelopp själv

    Vi erbjuder detta för de flesta omfattningar, både högre och lägre.

Försäkringen avser skadehändelser med kundens fordon när det är omhändertaget och avser företagets goda vilja att svara för skadan så att kostnaden inte drabbar en kund som saknar försäkring eller riskerar bonusförlust.

Syftet är alltså att varken er kund eller dennes försäkring ska belastas av skadan och att inte heller ni ska behöva betala hela kostnaden för den. Vi minskar därför aldrig ersättningen från denna försäkring för att fordonet har en egen försäkring – vilket annars är vanligt för den här sortens försäkring och till nackdel för er och kunden.

Vi erbjuder Helförsäkring. Då är fordonet skyddat t.ex. vid stöld, brand, trafikolycka, skadegörelse och om det skadas under transport på annat fordon.

Se också om vår försäkring för bl.a. egna fordon i fordonshandel.

Omfattning Helförsäkring
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår

FÖRETAGETS EGENDOM OCH ANSVAR

Reservdelar och andra varor liksom verktyg, maskiner och inventarier samt fastighet försäkras genom företagets egendomsförsäkring. Om företaget får skadeståndskrav eller hamnar i tvist pga. händelse som inte kan ersättas genom fordons försäkring så behövs i många fall vår ansvarsförsäkring.