Egendom i bil

En försäkring för dig som transporterar och förvarar verktyg, utrustning eller annat material i bilen. Gäller för t.ex. inbrott i bilen, transportskada och brand.

Använd rätt format för organisationsnummer
Jag har inget org.nummer
  • Verktyg och material i bilen

    Skydda dina värdefulla saker i bilen både ute på vägen samt när bilen står parkerad.

  • Ersätter skada, inbrott, brand

    Sakerna är skyddade om något skulle inträffa och du får alltid snabb hjälp och ersättning.

  • Gäller alla företagets bilar

    Försäkringen skyddar dina saker i någon av företagets alla bilar. Högsta ersättning väljer du och betalar bara för det skydd du behöver.

Vem behöver försäkring för egendom i bil?

Försäkringen är vanlig bland företag inom bygg, reparation och installation där man ofta har verktyg och material av stora värden i bilen. Det är också vanligt bland butiksägare och säljare där man förflyttar sitt gods med egen bil. Även om dina saker är försäkrade i den lokal de vanligtvis förvaras i så gäller den försäkringen normalt inte under transport och förvaring i din bil. Det är därför viktigt att komplettera med denna försäkring för att du ska ha rätt skydd.

Inbrott i bilen, trafikskada eller brand

Om dina saker blir förstörda eller stulna vid ett inbrott i bilen så ger varken bilförsäkringen eller egendomsförsäkringen någon ersättning. Du behöver alltså ha en separat försäkring för egendom i bil för att skydda det som finns i bilen. Detta gäller även vid trafikolycka eller om din bil börjar brinna. Via försäkringen får du både snabb hjälp och ersättning.

Pris på försäkring för egendom i bil

Skicka en offertförfrågan så kontaktar vi dig med pris senast nästkommande arbetsdag.