Ekonomi & redovisning

Vår försäkring för bokföringsbyrå och redovisningsbyrå är en anpassad företagsförsäkring som innehåller professionsansvar och skydd mot skadeståndskrav.

Se ditt pris och köp

Omsätter företaget över 10 miljoner? Be om offert

  • Uppfyller branschkraven

    Var alltid rätt försäkrad med vår anpassade företagsförsäkring.

  • Anpassat till ditt företag

    Vi anpassar försäkringen helt efter ditt företags behov.

  • Enkel skadehantering

    Vi gör det enkelt och hjälper dig snabbt om något har hänt.

I företagsförsäkringen för bokföringsbyrå, redovisningsbyrå och andra företag som arbetar med bokföring och redovisning ingår bl.a. professionsansvarsförsäkring och skydd mot skadeståndskrav, även för s.k. ren förmögenhetsskada som beror på felaktiga råd, beräkningar och anvisningar.

Försäkringsskydd för bokförings- och redovisningsbyrå

Vi anpassar skyddet efter: Företagsanpassat
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Se pris och köp Be om offert

Jobbar du som konsult?

Vi har möjlighet att anpassa vår försäkring helt efter dina behov som konsult. Mer information om försäkring för Redovisningskonsult här.

Rättsskyddsförsäkring ingår

​I försäkringen ingår dessutom rättsskyddsförsäkring, som ersätter kostnader för ett juridiskt ombud om företaget råkar i tvist och även kostnader för sakkunniga och annan bevisning. Om företaget förlorar målet och döms att betala motpartens rättegångskostnader omfattas även dessa av försäkringen.

Kom ihåg att säkerhetskopiera din data

Viktigt för dig som driver en bokförings- och redovisningsbyrå är att dagligen genomföra backup av lagrad datainformation och förvara denna separat från originalet. Om ni har programvaror och installerade program ska originalexemplar av dessa förvaras i skild byggnad. Har ni istället licensbevis eller licensetikettnummer på en programvara är det tillräckligt att originalexemplaret och licensbeviset eller licensetikettnumret förvaras i åtskilda byggnader.