Livet och försäkringarna

Det är klokt att packa livets resväska med bra försäkringar. Vilka försäkringar det är beror på var i livet du befinner dig och vilket behov du då har. Vi finns här för dig under din livsresa.

Flytta och byta bostad

Någon gång kommer du att flytta. Flytta hemifrån, flytta till större eller mindre, kanske flytta ihop med någon. Eller flytta isär. Oavsett varför du flyttar så är vi med dig.

Familjen förändras

Du kanske är gravid och ska bli förälder eller står inför att låta ditt barn pröva sina vingar i vuxenlivet. Kanske har en familjemedlem lämnat jordelivet och det är dags att ta farväl. Vi hjälper dig när du och familjen står inför en större förändring.

På fritiden

Din fria tid är en viktig ingrediens i livets välmående. Du kanske drömmer om att välkomna en hundvalp eller kattunge. Lockar en båttur i skärgården, en långresa eller lata dagar i sommarstugan? Vi har praktiska tips på vägen till drömmarna.

Att byta jobb eller sluta jobba

Drömmer du om att byta karriär och starta eget? Eller är det dags att trappa ner och njuta av livet som pensionär? Vi har tips och råd oavsett vad ditt nästa kliv är. 

Vilse i försäkringsdjungeln?

Vi vet att många tycker det är knepigt att förstå vilka försäkringar man behöver och vad de kan hjälpa till med. Därför har vi tagit fram guider som hjälper dig att navigera dig fram till det du behöver.