Kom ihåg att släcka ljusen

Det är mysigt att tända stearinljus när det är mörkt ute och runt advent. Under julen finns det gott om levande ljus i våra hem. Kom ihåg att släcka ljusen när du lämnar rummet.

Så undviker du brand

Tid för vinterdäck

Nu är risken för frost och halka stor i många delar av landet. Byt till vinterdäck i tid så att du slipper olyckor på vägen. Från 1 december är det lag på vinterdäck om det är vinterväglag. 

Läs mer om vinterdäck

Försäkring på resan

Reseförsäkringen är en viktig del av resan. Den gäller för de som är medförsäkrade på din försäkring och behövs om någon blir akut sjuk, skadad eller bestulen.

Läs om reseförsäkring

Det oknepiga försäkringsbolaget

En försäkring ska vara enkel att förstå, köpa och använda. Därför jobbar vi hela tiden med att göra det så smidigt som möjligt att vara kund hos oss.

Därför väljer du If

Det är kallare och mörkare nu och vintern närmar sig. Här hittar du tips om hur du tar hand om och skyddar dig själv och det du äger under vinterhalvåret. 

Jul- och vinterlov kan innebära resor till fjällen, alperna eller till ett varmare land. Vi reser även med bil för att hälsa på nära och kära. Här hittar du råd och tips som kan vara bra att känna till inför resan. 

Här hittar du olika försäkringar för dig som har ett företag. Vi har försäkringar för stora och små företag.