Därför ber vi om din mejladress

Om du skulle ha oturen att råka ut för en skada tror vi att du snabbt och enkelt vill komma i kontakt med oss på If. Samma sak gäller för oss.

Vi vill kunna kontakta dig om något händer i det område där du bor. Det är en av anledningarna till att vi skickar sms till dig och ber att få din mejladress.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ En annan anledning är att vi vill kunna tipsa om bra försäkringar som passar dig. Vi hanterar din mejladress med försiktighet, och lämnar inte ut den till något annat företag.​

Så här arbetar vi

Om du som kund hos oss bor eller har försäkrad egendom i ett område som drabbas av översvämning eller brand, vill vi kunna komma i kontakt med dig för att hjälpa till. Det handlar både om att förebygga olika skadehändelser och att kunna hjälpa till om du är en av dem som har drabbats.

Uppmärksammar vardagsbrott

En annan sak som är bra med att vi har din mejladress är att vi snabbt och enkelt kan göra dig uppmärksam på om vi ser att vardagsbrott, som till exempel bilstölder eller bostadsinbrott, ökar i området där du bor. Det handlar om omtanke och uppmärksamhet. Vi tror att samverkan mot vardagsbrott – att fler är vaksamma i utsatta områden – är ett effektivt skydd mot brott som skadegörelse, stöld och inbrott.

Rätt mejladress

Vi har lärt oss att ett bra – och uppskattat – sätt att nå våra kunder är via mejl. Det är därför vi ber att få din mejladress. Om något händer kan du känna dig lugn. Vi hjälper dig.​