People Abroad

People Abroad är en trygg försäkring vid jobb, praktik eller studier utomlands i högst fem år.

Tyvärr säljer vi inte denna försäkring längre, men läs gärna om vår Bo Utomlands-försäkring.

  • Gäller i hela världen
  • Familjen kan försäkras
  • Trygg försäkring

Att jobba eller studera utomlands är ofta en spännande och givande upplevelse. Men vad är det egentligen som gäller om du blir sjuk och behöver läkarvård utomlands? Eller får översvämning i din bostad, blir skadeståndsskyldig eller råkar ut för något annat som man brukar vara skyddad för på hemmaplan? Försäkringen People Abroad ger dig ett bra skydd. Om familjen är med på resan kan familjemedlemmarna också försäkras.

Det här ingår i försäkringen Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår

Rätt försäkring när du ska jobba eller studera utomlands

Försäkringen ger ett bra skydd för dig som ska jobba, praktisera eller studera utomlands i högst fem år. ​People Abroad ersätter bland annat vård, läkemedel, tandbehandling samt ekonomisk och medicinsk invaliditet till följd av olycksfall. Den omfattar även skydd för dina saker, både i bostaden och utanför samt på resa. Du kan även få ersättning om du orsakar en skada privat och blir skyldig att betala skadestånd. 

Du måste vara anställd eller inskriven på skola, samt högst 66 år gammal. Försäkringen gäller inte för skador som uppkommer i samband med elitidrott eller farliga aktiviteter. Den gäller heller inte fullt ut i länder som UD avråder resor till .