Personförsäkringspaket för personal

Som företagare är personalen oftast en av företagets viktigaste resurser. Det är därför viktigt att säkra både dig själv och dina anställda om någon skulle bli sjuk eller råka ut för en olycka. Lika viktigt är det att hålla koll på företagets hälsorisker och att arbeta proaktivt för bättre hälsa och välmående på arbetsplatsen.

Välj paket här

Vi har satt ihop ett rekommenderat personförsäkringspaket för medelstora företag med anställda, samt ett baspaket. Se vilket alternativ som passar ditt företag bäst och skicka en prisförfrågan till oss.

Välj paket och få pris

Mer information om våra paket

Personförsäkringspaket för företag med anställda

Vårt personförsäkringspaket Trygga medarbetare är framtaget för att möta behovet hos medelstora bolag (4+ anställda) som vill säkra sina anställdas trygghet och hälsa. Paketet täcker bland annat behov som:

  • Jag och min personal behöver bra och snabb vård.
  • Jag som arbetsgivare behöver hjälp och vägledning med att ta mitt arbetsgivaransvar när det kommer till hälsa och välmående på arbetsplatsen.
  • Jag som arbetsgivare vill att mina anställda ska känna sig trygga på arbetsplatsen om en olycka sker.
  • Jag och mina anställda behöver skydda våra saker när vi är på resande fot.

Detta paket riktar sig till dig som vill täcka risker vad gäller dina anställda. Om du har ett mindre bolag och vill skydda de få nyckelpersoner som arbetar på bolaget är paketet Tryggt företag rätt för dig. 

Guide: Vilka personförsäkringar behövs?

Svara på några enkla frågor om ditt företag och eventuell personal och få en rekommendation på endast 2 minuter.

Gå till guiden

Relaterade artiklar: