Laga stenskott eller annan glasskada

Om du fått stenskott, en spricka eller annan skada på bilens glasrutor kan du få ersättning för reparationen om du har minst halvförsäkring.

Boka tid för reparation hos vår samarbetspartner Ryds Bilglas direkt. Du betalar din självrisk direkt till dem. Du behöver inte anmäla skadan till oss.

Boka tid för reparation

Laga stenskott i tid

Mindre skador och stenskott går ofta att laga och då behöver inte hela rutan bytas. Laga stenskotten så snart du kan, innan rutan spricker. Då är självrisken endast 200 kronor.

Vid byte av ruta är självrisken 1 800 kronor. Om du har Stor bilförsäkring är självrisken 1 500 kronor.

Om du har en märkesförsäkring kan du ha en annan självrisk. Se informationen på ditt försäkringsbrev och kontakta auktoriserad verkstad för reparation.

Så går det till

  • Boka en tid hos Ryds Bilglas. När du har lämnat in bilen tar de hand om allt åt dig och du behöver inte göra något mer.
  • När du hämtar bilen betalar du endast din självrisk till Ryds Bilglas. Du behöver inte ligga ute med pengar för reparationen. 

Vid frågor om glasskador

Ring oss på 08-121 88 022 vi hjälper dig om du har frågor om glasskador på din bil.

Hittade du det du letade efter?

Vad saknade du?

Vi kan inte svara på kommentarer som lämnas här. Dina kommentarer används för att förbättra sajten. Om du vill få svar på en fråga kontaktar du vår kundservice.

* Obligatoriskt fält
Formuläret skickas...