Stor Hem- eller Stor Villaförsäkring ger

Mervärde för dig som har häst

Du som har både din häst och ditt hem försäkrat hos oss får, utan extra kostnad, ett extra försäkringsskydd som gör det lite enklare att vara hästägare.
Extra försäkringsskydd för dig som har häst.

Att ha en häst innebär ett stort ansvar. Vi har därför ett utökat försäkringsskydd för dig som har både din hästförsäkring och din hemförsäkring hos oss. 

Detta ingår i försäkringsskyddet:

  • Avbeställningsskydd - om du måste ställa in en bokad och betald resa på grund av att din häst blir sjuk får du ersättning med vad resan kostat dig, enligt gällande villkor för avbeställningsskyddet i Stor Hemförsäkring och Stor Villaförsäkring. 
  • Olycksfallsföräkring - skadas en person vid olycksfall som din häst, försäkrad hos oss, orsakar eller som sker i samband med användandet av hästen, får den personen ersättning för rese- och behandlingskostnader, tandskador, medicinsk invaliditet och dödsfall enligt gällande försäkringsvillkor för Olycksfallsförsäkring.​
  • Försäkring för dina personliga saker - Stor Hemförsäkring och Stor Villaförsäkring innehåller skydd för dina saker som du har med dig i stallet, upp till 50 000 kronor.

Köp hästförsäkring

Räkna ut pris och köp hästförsäkring här. Du får 10 % rabatt det första året. 

Räkna ut pris och köp

Vi hjälper dig med försäkringen

Ring oss på 0770-117 177 eller ring ett av våra personliga ombud. Kontaktuppgifter hittar du i listan.

Hitta ditt ombud

Säkerhetsprodukter för hästen

I Säkerhetsbutiken hittar du olika produkter som ökar säkerheten för både hästen och stallet.

Till Säkerhetsbutiken