Utökat skydd när du har både häst och hem försäkrat

Att resa bort på semester och lämna en älskad häst som är sjuk eller skadad vill man inte gärna göra. Därför får du som har din häst och ditt hem försäkrat hos oss ett utökat försäkringsskydd, utan extra kostnad.

Innehållet i det utökade skyddet

Avbeställningsskydd 

Om du måste ställa in en bokad och betald resa på grund av att din häst blir allvarligt sjuk eller skadad får du ersättning med vad resan kostat dig.  

Ersättningsresa

Du får ersättning om du måste avbryta en påbörjad resa och resa hem under restidens första hälft på grund av att din häst blir allvarligt sjuk eller skadad.

brun häst och hästägare
Det utökade skyddet ingår när du har din hästförsäkring och Stor Hemförsäkring hos oss.

Så får du det utökade skyddet

Du behöver inte göra något för att få det utökade försäkringsskyddet för din häst. Det ingår automatiskt när du har Stor Hemförsäkring och vår hästförsäkring. Det spelar ingen roll vilken variant av hästförsäkring du har valt. Och det kostar inget extra att få skyddet.

Om du redan har din hemförsäkring hos oss men vill ändra till Stor Hemförsäkring är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. 

Bra att veta! Så är dina saker i stallet försäkrade

I hemförsäkringen ingår ett skydd för dina saker som du tar med dig hemifrån och förvarar utanför bostaden. Det innebär att dina saker som du tar med till stallet och förvarar där är försäkrade.

  • Stor Hemförsäkring – Dina saker är försäkrade upp till 100 000 kronor.
  • Hemförsäkring Extra – Dina saker är försäkrade upp till 50 000 kronor.
  • Hemförsäkring – Dina saker är försäkrade upp till 30 000 kronor.

På Mina sidor ser du vilken variant av hemförsäkring du har valt. 

Relaterat innehåll