Gå direkt till sidans huvudmenyn Gå direkt till sidans innehåll

Glad svemester!

Det blir en hemmasommar i år. För att göra en speciell sommar så bra och trygg som möjligt erbjuder vi smarta uppgraderingar och tjänster. Bäst av allt – de ingår redan i din befintliga försäkring.

Hemmasommarens projekt!

Är det dags att bygga altan, fixa staket eller måla om fasaden? Eller varför inte bygga ett uterum för att kunna njuta av sommaren oavsett om solen skiner eller om det blir regn. Om du kör fast och vill få råd och hjälp av ett proffs kan du få det av Anticimex. Denna rådgivning ingår kostnadsfritt i din hem-, villa- och fritidshusförsäkring mellan 1 juni och 31 augusti. 

Det gäller alla nya och befintliga kunder. 

Så fungerar byggrådgivningen

Man sågar brädor

En sommar för fyrfotade vänner!

En hemmasommar för dig blir såklart en hemmasommar för din hund eller katt. För att ni bägge två ska känna er så trygga och fria som möjligt ingår fria digitala veterinärbesök hos FirstVet i din djurförsäkring mellan 1 juni och 31 augusti. 

Det gäller alla nya och befintliga kunder med katt-, hund- och hästförsäkring.  

Så fungerar FirstVet

Pojke badar med Jack russelhundar

Biltur med oväntat avbrott!

Årets bilsemester kanske blir att upptäcka nya platser i Sverige? Oavsett hur långt du åker kan resan få ett oväntat stopp. För att du ska känna dig trygg och fri på vägarna i sommar ingår fri videoassistans från Viking i din bil-, mc- och husvagnsförsäkring mellan 1 juni och 31 augusti.

Detta gäller alla nya och befintliga kunder.

Så får du hjälp av Viking

Barn i bakluckan på bilen.
 • Hemförsäkring för alla

  Vi har hemförsäkringar för alla hem. Oavsett om du hyr en lägenhet, äger en bostadsrätt eller har ett eget hus finns det en hemförsäkring för dig. 

  Villaförsäkring

  Bostadsrättsförsäkring

  Hyresrättsförsäkring

 • Älskade fyrfotade vänner

  Vad vore livet utan en hund, katt eller häst? Ingenting tycker många. Och allt vi älskar och håller av vill vi ta hand om och skydda. Att försäkra sin ögonsten är ett sätt. 

  Hundförsäkring

  Kattförsäkring

  Hästförsäkring

 • Försäkring för alla bilar

  Elbil, bensin eller diesel i tanken, bättre begagnad eller splirrans ny. Fyll i ditt registeringsnummer och få pris och rekommendation på 5 sekunder. 

  Bilförsäkring

Försäkringar är viktiga och det ska vara enkelt för dig att både köpa dem och att vara kund. Därför jobbar vi hela tiden med att hjälpa dig genom att ha öppet alla dagar, ge snabb hjälp vid skada och erbjuda tjänster som din vardag tryggare och enklare.

Läs mer om dina kundfördelar