Så hjälper försäkringen dig

Ibland händer det tyvärr att sjukdomar och olyckshändelser drabbar oss. Att få vård och hjälp är det viktigaste. Att ha en personförsäkring kan också vara till hjälp. Vi har skapat några berättelser för att visa hur försäkringar fungerar.

 1. Berättelsen om Hanna

  När Hanna var 7 år upptäckte hennes föräldrar att det var något som inte stämde. Här är berättelsen om Hanna och hur hon fick hjälp.

  2024-01-22
 2. Berättelsen om Hedda

  När Hedda var 4 år började hon få ont i kroppen. Efter några dagar på sjukhus fick hennes föräldrar veta att hon hade fått barnreumatism.

  2023-12-20
 3. Berättelsen om Patricia

  En dag på jobbet föll Patricia ihop. Hon hade drabbats av en stroke. Så kunde försäkringen hjälpa familjens nya situation.

  2024-02-16
 4. Berättelsen om Tomas

  34-årige Tomas drabbades av svår huvudvärk. Han åkte in akut, men avled kort därefter. Tomas hade en livförsäkring hos oss och vi kunde hjälpa hans fru och döttrarna.

  2023-11-22
 5. Berättelsen om Ester

  Ester halkade och föll mot en bordsskiva. Hon fick flera frakturer i ansiktet och skadade sina tänder. Ester har olycksfallsförsäkring hos oss och kunde få ersättning för sina skador.

  2024-01-22

De viktiga personförsäkringarna

En privat personförsäkring är ett viktigt komplement till de offentliga socialförsäkringarna och försäkringar du kan ha via din arbetsgivare eller fackförening. Här kan du läsa om hur de olika försäkringarna fungerar och vilken försäkring som behövs beroende på din livssituation. 

Så fungerar personförsäkringar

Relaterat innehåll