Brand- och inbrottslarm

Med inbrottslarm kombinerat med brandvarningssystem och kontaktlarm ökar du tryggheten och säkerheten hemma. Tillsammans med Verisure (Securitas Direct) erbjuder vi larm i form av ett trygghetspaket med allt detta i en lösning byggd med den senaste teknologin.

Detta ingår i erbjudandet om larm

 • GSM- och bredbandsuppkoppling till Securitas Direct larmcentral.
 • Övervakning och support dygnet runt.
 • Patrol områdesnärvaro.
 • Väktartjänst med fria utryckningar.
 • Trygghetslarm.
 • Material- och systemgarantiLarm från Verisure

Brandvarningssystem med rökdetektorer räddar liv

Med Verisure får du ett brandvarningssystem av sammankopplade rökdetektorer. Om en detektor känner av rök signalerar den till övriga detektorer i andra rum och alla varnar samtidigt. Rökdetektorerna kan även kopplas samman med kameradetektorn. När en rökdetektor känner av rök aktiveras kameradetektorn som skickar bilder till larmcentralen. Med hjälp av bilderna kan operatören fastställas larmorsaken och snabbt vidta rätt åtgärder, en viktig tidsvinst när varje sekund är dyrbar.

Kontaktlarm

På samma manöverpanel som du larmar på- och av finns SOS-knapparna som fungerar som kontaktlarm till larmcentralen. När du larmar ringer operatören ringer upp dig direkt, och svarar du inte skickas en väktare ut omedelbart. Nära till hjälp vid en akut situation.

Verisure App gör det enkelt

Med Verisure App har du koll på läget var du än är och kan enkelt manövrera funktioner i hemmet, som att larma på och av, även på när du inte hemma. Du kan kontrollera status på ditt larm, läsa av rumstemperatur i hemmet och få information om när en familjemedlem kommer hem och larmar av. Det är några av många möjligheter med Verisure App.

Läs mer om Verisure App

 • Larmcentralen alltid öppen

  Verisure är kopplat till Securitas Direkt larmcentral som är bemannad dygnet runt av specialutbildade larmoperatörer. 

 • Intresseanmälan

  Lämna dina kontaktuppgifter så ringer vi upp dig. Du kan även ringa 020-713355 och prata med Verisures larmexperter direkt. 

  Fyll i din intresseanmälan