Gå direkt till sidans huvudmenyn Gå direkt till sidans innehåll

Filtrera
Visa resultat för:
 1. Skadeförebyggande

  Gör fritidshuset redo för vinter

  Visste du att hur du stänger fritidshuset på hösten kan göra skillnad för hur huset klarar vintern? Här får du tips om hur du stänger för att kunna öppna ett oskadat sommarhus på våren.  

  2021-09-10
 2. Skadeförebyggande

  Hyra ut sommarstugan

  Att hyra ut sommarstugan när du själv inte kan använda den är ett sätt att få extra inkomster och att finansiera köpet av fritidshuset. Här får du tips om vad du bör tänka på när du hyr ut sommarstugan.

 3. Skadeförebyggande

  Grannsamverkan

  Du och dina grannar kan tillsammans minska risken för inbrott genom att ha bra kontakt med varandra och hjälpas åt att hålla koll i ert område. Inbrottstjuvar vill jobba ostört utan att bli upptäckta och Grannsamverkan är därför en effektiv metod för att hålla tjuvarna borta.

 4. Skadeförebyggande

  Algblomning – farligt för hundar

  Algblomning förekommer på högsommaren och hösten när vattnet är varmt och näringsrikt. Hundar som dricker och badar i algförgiftat vatten kan bli allvarligt sjuka och behöver veterinärvård direkt för att klara sig.

  2020-04-30
 5. Skadeförebyggande

  Getingstick på hund

  Hundar som leker tafatt med insekter och fångar dem med munnen. Nyfikna valpar som stoppar ner huvudet i ett jordgetingbo. En allt för närgången sniffning på spännande blommor. Det finns flera tillfällen då en hund kan bli stucken av getingar eller bin.

  2020-04-28