Gå direkt till sidans huvudmenyn Gå direkt till sidans innehåll

Filtrera
Visa resultat för:
 1. Skadeförebyggande

  Valpsäkra hemmet

  Nyfikna valpar som tuggar på elsladdar och skor. Som kan trilla ner för trappan, som äter upp dina strumpor och kissar på mattan. Så valpsäkrar du hemmet.

  2022-10-07
  Golden retriever valp i trädgården
 2. Skadeförebyggande

  Så mår fritidshuset bäst under vintern

  Visste du att hur du stänger fritidshuset på hösten kan göra skillnad för hur huset klarar vintern? Här får du tips om hur du stänger för att kunna öppna ett oskadat sommarhus på våren.  

  2021-09-10
  Sommarstuga täckt av snö.
 3. Skadeförebyggande

  Om du vill hyra ut sommarstugan

  Intresset för att hyra ut sommarstugan ökar. Med stigande räntor och höga elpriser är det ett sätt att få extra inkomster. Det är också ett sätt finansiera köpet av fritidshuset. 

  Sitter vid uthyrd sommarstugan
 4. Skadeförebyggande

  Grannar som hjälper varandra gör skillnad

  Du och dina grannar kan tillsammans minska risken för inbrott genom att ha bra kontakt med varandra och hjälpas åt att hålla koll i ert område. Inbrottstjuvar vill jobba ostört utan att bli upptäckta. Grannsamverkan är därför en effektiv metod för att hålla tjuvarna borta.

  Grannsamverkan i villaområde
 5. Skadeförebyggande

  Algblomning – farligt för hundar

  Algblomning förekommer på högsommaren och hösten när vattnet är varmt och näringsrikt. Hundar som dricker och badar i algförgiftat vatten kan bli allvarligt sjuka och behöver veterinärvård direkt för att klara sig.

  2020-04-30
  blöt hund med pinne i munnen