Hyr bilbarnstol

Du hyr ett paket med alla de bilbarnstolar ditt barn behöver fram till tio års ålder, och byter stol vartefter barnet växer.

 • Högsta säkerhet, låg kostnad

  Alla stolar är testade och uppfyller de högst ställa säkerhetskraven.

 • Enkelt och smidigt byte

  När det är dags att byta bilbarnstol är det både enkelt och smidigt.

 • Alltid personlig service

  Du får alltid personlig service och svar på alla dina frågor.

Alltid rätt bilbarnstol

Hyrpaketet med BeSafe Bilbarnstolar innehåller alla bilstolar ditt barn behöver upp till tio års ålder. När barnet vuxit ur stolen, byter du enkelt till nästa stol. Du kan vara trygg med att ditt barn alltid sitter säkert i bilen – stolarna är tillverkade enligt de högsta kraven på säkerhet, kvalitet och design, och får toppbetyg i tester.

Så går det till

Hyrpaket för hela bilbarnstolsperioden

I hyrpaketet ingår de bilbarnstolar som ditt barn behöver. Du kan även välja att bara hyra för en eller två perioder. Välj mellan följande hyrperioder:

 • 60 månader

  Hyr tre stolar under 60 månader. Från det att din baby är nyfödd till tioårsåldern. Det första stolsbytet sker när barnet är ca nio månader. Det andra bytet gör du när barnet är ca fyra år. Den sista stolen får du behålla (när avtalet är betalt).

 • 48 månader

  Hyr två stolar under 48 månader. Från det att ditt barn är ca nio månader till ca tioårsåldern. Det första stolsbytet sker när barnet är ca fyra år. Den sista stolen får du behålla (när avtalet är betalt) och den kan användas fram till tioårsåldern.

 • 16 månader

  Hyr en stol i 16 månader och därefter får du behålla den. Passar från fyra år fram till tioårsåldern.

Komplettera med Isofix

Du kan komplettera hyrpaketet med Isofix, ett fästsystem – klick i-system – som gör det lättare att montera stolen säkert och som finns i de flesta nya bilar. Tilläggspris för Isofix-utrustade hyrpaket är från 30 kronor per månad.
Säker montering med Isofix

Högsta säkerhet och högsta kvalitet

För oss är säkerheten det allra viktigaste, och därför samarbetar vi med HTS, som är världsledande inom bilbarnstolar. Stolarna är av märket BeSafe och håller absolut högsta kvalitet när gäller säkerhet, komfort och design. BeSafe-stolarna har fått flera utmärkelser och blivit utvalda till Bäst i test.

Pris och betalning

Du betalar från 114 kronor per månad i hyra. Fördelen med vårt hyrpaket är att totalkostnaden blir betydligt lägre än om du skulle köpa stolarna i butik. Efter hyresperioden får du behålla den sista stolen.

Beställ hyrpaket med bilbarnstolar

Betala enkelt via autogiro

Betalning sker via Autogiro varje månad. För att vi ska kunna dra månadshyran direkt från ditt konto behöver vi ett medgivande från dig, innan vi kan skicka den första bilbarnstolen. 

Ladda ner och fyll i autogiromedgivande

Snabb och smidig leverans

Leverans av bilbarnstol i det hyrpaket du valt sker inom cirka två veckor. Har du inte önskat något specifikt datum skickas den första stolen ut två veckor innan beräknad födsel. Stolen skickas till närmaste postutlämningsställe eller med hemleverans om du beställer det. Hemleverans kostar 225 kronor extra.

Byte av stol

Kontakta oss när det är dags att byta till nästa stol. Leverans av ny stol sker vanligtvis inom en vecka. Ibland kan det vara lite väntetid, om trycket på att byta stol är högt. Den urväxta stolen stoppar du enkelt ner i den låda som den nya stolen levereras i, och skickar tillbaka till oss. Fraktkostnad ingår i ditt hyrpris!

När är det dags att byta stol?

Byt ut bilbarnstolen allt eftersom barnet växer, men inte för tidigt och inte för sent.

Riktlinjer

När är det dags att byta stol?

 • Babyskyddet är urvuxet när barnets huvud sticket upp ovanför kanten.
 • Den bakåtvända bilbarnstolen är urvuxen när barnets huvud når upp över stolens ryggstöd, ungefär i höjd med överkanten på barnets öron.​

Den sista stolen får du behålla!

Beställ nästa stol (byte)

När det är dags att byta till en större stol, gör du en ny beställning till oss. Inom en vecka skickas den nya bilbarnstolen till dig.

Beställ nästa bilbarnstol (byte av stol) eller ring till oss på 0775-333 010

När beställningen kommit in till oss, skickas den nya bilbarnstolen och du får en returfraktsedel för den gamla stolen i kartongen.

tangentbord

Kontakta If Barn i bil

Ring 0775-333 010 om du har frågor om beställning, din order eller leverans av bilbarnstol. 

Fler kontaktuppgifter
Bebis på mage

Alla barn behöver försäkras

Försäkra den du älskar allra mest med en försäkring som bryr sig om. Gäller för både sjukdom och olycksfall. 

Barnförsäkring
man som håller i mobil

Vad kostar bilförsäkringen?

Räkna ut ditt pris på bilförsäkringen. Du får minst 10 % rabatt när du tecknar försäkringen hos oss. 

Se ditt pris