Gå direkt till sidans huvudmenyn Gå direkt till sidans innehåll

Fördelar med If

Försäkringar är viktiga och det ska vara enkelt för dig att både köpa dem och att vara kund. Därför jobbar vi hela tiden med att hjälpa dig genom att ha öppet alla dagar, ge snabb hjälp vid skada och erbjuda tjänster som din vardag tryggare och enklare.

Hitta din försäkring
 • Rosor

  Vårt förmånsprogram

  Det är enkelt att bli förmånskund. Försäkra ditt hem eller din bil så får du 10 % rabatt direkt. 

  Om Ifs förmånsprogram
 • Kvinna med laptop

  Ifs självriskkonto

  I vårt förmånsprogram ingår självriskkontot som hjälper till att betala självrisken vid skada.

  Läs om självriskkontot
 • Man med mobiltelefon

  Mina sidor

  Du ser försäkringar, betalningar, skador och brev  och kan ändra på och avsluta en försäkring.

  Logga in
 • Våra kunder flyttar inte

  9 av 10 kunder förnyar sin försäkring varje år och väljer att stanna kvar hos oss. Det är vi mycket glada och tacksamma för.

 • Vår sajt gör det enkelt

  If.se utnämndes till branschens bästa sajt 2019. Du skaffar enkelt försäkringen i mobilen, får överblick och gör ändringar på Mina sidor. 

 • Snabb hjälp om något händer

  När det verkligen gäller finns vi här. Skadejouren är öppen dygnet runt och målet är att ditt ärende ska vara löst inom 24 timmar.

Vi försäkrar dig, dina saker och det du håller kärt. I Säkerhetsbutiken kan du enkelt komplettera med olika produkter som ökar din trygghet i vardagen.

Träffa veterinären digitalt med FirstVet

Ibland är det svårt att avgöra om du behöver uppsöka veterinär eller inte och det kan vara långt till närmaste veterinärklinik.

Då kan FirstVet göra en första bedömning och ge dig konsultation, i de allra flesta fall behöver djuret inte remitteras vidare till fysisk klinik.

Tre kostnadsfria veterinärbesök per år ingår i din djurförsäkring, men mellan 1 juni och 31 augusti får du obegränsat antal besök hos FirstVet.

Läs mer om FirstVet

FirstVet - Digitalt veterinärbesök
Tre veterinärbesök via FirstVet ingår i djurförsäkringen.

Hälsocheck av huset

Hälsochecken ingår kostnadsfritt i Stor Villaförsäkring. Du får full koll på ditt hus och kan planera för underhållet, samt slippa obehagliga överraskningar.

Dessutom får du sänkt självrisk upp till 3 000 kronor  vid brand-, inbrotts- och vattenskada om några enkla säkerhetskriterier är uppfyllda. 

Läs mer om Huskollen

Mamma och son leker.
Med Huskollen får du koll på hur huset mår.

Hyr bilbarnstol – smart och smidigt

När du hyr bilbarnstolen kan du känna dig trygg med att ditt barn alltid sitter säkert i bilen i en stol anpassad efter längd och ålder.

BeSafe Bilbarnstolar är tillverkade enligt de högsta kraven på säkerhet, kvalitet och design, och får toppbetyg i tester.

Läs mer om hur det går till att hyra bilbarnstol hos oss.

Bilbarnstolen BeSafe
Tryggt och smidigt att hyra bilbarnstolen.

Hjälp under resan med HelpMe

Att bli sjuk eller skadad på resan är extra jobbigt. Det är svårt att veta vart du ska vända dig för att få hjälp. Med appen HelpMe kan du kontakta SOS sjukvårdsteam dygnet runt och få hjälp precis där du befinner dig. Det kostar ingenting att ladda ner och använda appen. 

Läs mer om hur HelpMe fungerar

appen HelpMe
HelpMe – smidigt att kontakta SOS International på resan.

Övningskör med Vägvis

Med appen Vägvis blir det roligare och enkare att övningskörningköra. Eleven och handledaren har koll på att rätt moment tränas in och eleven kan plugga teorifrågorna utan kostnad.

När ni övningskört 2 000 km och körkortet är i hamn får ni bättre pris på bilförsäkringen. 

Läs mer om hur Vägvis fungerar.

Övningskör
Roligare övningskörning med Vägvis.