Välkommen till

Det oknepiga försäkringsbolaget

Vi förstår om du tycker att försäkringar kan kännas lite knepiga att förstå. Därför jobbar vi hela tiden med att göra det så enkelt som möjligt för dig.

Vi gör det enkelt för dig

En försäkring ska vara enkel. Att förstå, köpa och använda. Därför jobbar vi hela tiden med att göra det så smidigt som möjligt för dig att vara kund hos oss. Vi lyssnar på våra kunder och hittar sätt att underlätta vardagen. 

Snabba svar vid skada

Vi löser 78 % av alla anmälda skador inom 24 timmar och vi har öppet  dygnet runt. Ring 0771-655 655 om det är akut, eller anmäl här.

Anmäl skada

Enkelt att nå oss

Vi finns här för dig och du kan kontakta oss på flera sätt. Ring, mejla eller chatta med våra försäkringsrådgivare. Du väljer det som passar dig bäst!

Kontakta kundservice

Försäkra det som är viktigt

Vi har försäkringar för det som är viktigt och värdefullt för dig. Här hittar du försäkring för dig och dina familjemedlemmar.   

Hitta din försäkring
Vårt fokus är att du som kund ska vara rätt försäkrad och få den hjälp du behöver.

Så blir det enklare för dig

Vi jobbar hela tiden på att förenkla vår verksamhet så att den blir mer oknepig. Här är exempel på vad vi gjort på senare tid för att göra livet enklare för dig som kund hos If.

Lättare att skydda barnet

Hyr bilbarnstolen så har du alltid en stol som passar barnets ålder och storlek. I hyrpaketet ingår tre stolar, för nyfödda till barn i 10 års ålder. 

Hyr bilbarnstol

Ifs Självriskkonto

Som förmånskund får du och alla i hushållet ett självriskkonto, som en hjälp till att betala självrisken om en skada skulle inträffa. ​

Läs om självriskkontot

Bäst enligt bilverkstäderna

För andra året i rad har vi utsetts till det bästa försäkringsbolaget av Sveriges bilverkstäder. Det glädjer oss för det gynnar dig som kund.

Läs om utmärkelsen
Gör sommarens oknepigaste quiz

Vinn resa för 15 000 kr

Svara på 3 enkla frågor och knåpa ihop en motivering, så är du med och tävlar.

Tävla nu