Från topp till tå

Din kropp är det mest värdefulla du har, det finns ju bara en av den. Därför vill vi hjälpa dig att skydda din hälsa och ge dig en tryggare ekonomisk tillvaro om något skulle hända dig.

Därför är personförsäkring viktigt

Att som företagare försäkra sina tillgångar kan vara avgörande om något händer. En del företag missar att försäkra den viktigaste resursen – medarbetarna.
Vår hälsostrateg Kristina Ström Olsson berättar

För att vara försäkrad från topp till tå, både på jobbet och privat, är det viktigt att se över sitt skydd. Våra experter berättar hur du kan täppa till försäkringsluckorna.
Lisa Munkhammar och Beatrice Hamnström tipsar

Lär dig något nytt om kroppen

Hur väl känner du din kropp? Följ med på en upptäcktsfärd där vi tittar närmare på de olika kroppsdelarna, så kommer du förstå varför de är värda att försäkra.

Upptäck kroppen från topp till tå
 • Försäkra dig och din familj

  En privat personförsäkring är ett viktigt komplement till det försäkringsskydd som samhället ger och det du kan omfattas av genom din arbetsgivare.

  Läs mer och se ditt pris
 • Försäkra dig och dina anställda

  De anställda är troligtvis din viktigaste och mest sårbara resurs. Vi hjälper dig med rätt personförsäkringar för dig och dina anställda på företaget.

  Läs mer och be om offert
 • Varför behövs personförsäkring?

  Skyddet som samhället ger räcker oftast inte för att behålla samma levnadsstandard om du, en anställd eller någon i familjen drabbas av en allvarlig händelse.

  Därför personförsäkring
Vi försäkrar dig från topp till tå