försäkring för dig och dina patienter

If har valt att avsluta samarbetet med Säker Klinik från och med 31 september 2019. Mer info kommer att komma längre fram både ifrån If och Säker Klinik.

  • Trygghet för dina kunder

    Dina kunder kan känna sig trygga med en heltäckande försäkring.

  • Trygghet för dig

    Du kan känna trygghet i att du och ditt företag är rätt försäkrat.

  • Certifiering att visa upp

    Du får ett nytt uppdaterat certifikat varje år som du kan visa upp för dina kunder.

Anpassad försäkring

Genom vårt samarbete med Säker Klinik erbjuder vi en heltäckande och branschanpassad klinikförsäkring med försäkringsskydd för både företaget, patienter och anställda.

Som en godkänd Säker klinik har ni möjligheten att få, en för branschen unik behandlingsskadeförsäkring som ger en trygghet och säkerhet för din kund och dig. Certifierade kliniker måste uppfylla vissa krav som t.ex. att arbeta med godkända utrustningar, genomgått ordentlig utbildning och har ett säkert tänkande kring branschen. För att få ta del av denna försäkring måste du fylla i en ansökan på sakerklinik.se/ansokning

Patientansvarsförsäkring är ett krav

För att få utföra injektionsbehandlingar krävs att man är Legitimerad, då får du vår Patientansvarsförsäkring som är särskilt anpassad till injektionsbehandlingar och du får även utföra andra behandlingar så som laser, microneedling och andra typer av behandlingar osv.

Behandlingsskadeförsäkring

Om du inte är legitimerad men har gått utbildning hos t.ex. Klinikutrustning för laserbehandlingar blir du också certifierad men då får du endast Behandlingsskadeförsäkringen som gäller för skador vid laserbehandlingar och lättare skönhetsingrepp men då alltså inte injektionsbehandlingar.

Du får också:

- Synas på säkerklinik.se så att dina kunder enkelt hittar till dig.
- Du får ett nytt certifikat för varje år som du väljer att ha din försäkring via Säker Klink.