Presentation av

Vinnaren i tävlingen om en tryggare vardag

Vinnaren av tävlingen Tryggare Vardag blev företaget Third Act med sin resebott i Facebook messenger som hjälper människor med viktiga detaljer inför och under en resa. Det kan vara allt från visum, vaccin information om resmålet och direkt hjälp om olyckan skulle vara framme.

De som ligger bakom botten är Alexander Schultz och Leo Bülow som bland annat är utbildade på Hyper Island, Berghs och Harvard, och startade sitt företag Third Act i början av året efter att ha möts på ett Hackathon i London.

- Idén föddes när vi lyssnade på Framgångspodden där Alexander Pärleros pratade om tävlingen Tryggare Vardag, säger Alexander.

-Tanken är att relevant information ska vara superenkel att nå och allt du behöver göra är att skriva och ha en konversation med botten som ska vara personlig och kännas som en resekompis, säger Leo Bülow.

Alexander Schultz och Leo Bülow vann Tryggare Vardag-tävlingen i konkurrens med över 450 andra tävlingsbidrag.

- Vi blev jätteglada. För oss bevisar det här att If är ett nytänkande företag som ser möjligheterna i ny teknik och innovationer. If jobbar mot framtiden och hjälper unga företagare framåt. Tack If, skrattar Alexander Schultz.

Vill ni veta mer om Third Act och hur de arbetar med innovationer som bottar, mobilappar och andra digitala upplevelser kan ni kontakta alex@thirdact.se

Alexander Schultz och Leo Bülow, Third Act
Se filmen om

If ReseRobot av Third Act

 
If ReseRobot av Third Act