Försäkring för teknisk konsult

En anpassad försäkring för dig som är teknisk konsult. I försäkringen ingår bl.a. rättsskydd och professionsansvar som hjälper dig vid felaktig rådgivning.

Vår försäkring uppfyller kraven i ABK09.

Detta ingår i försäkringen

Försäkringsskydd för tekniska konsulter Rekommenderat
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Ingår
Se pris och köp Be om offert

Viktiga delar att försäkra i företaget

Se ditt pris

Så hjälper vi dig vid ett skadeståndskrav

Exempel på skada:
Du råkar ge felaktiga råd gällande ritningar, instruktioner eller liknande som visar sig leda till ett skadestånd eller rättslig tvist. Tex. Du har angett i byggnadsritningen att det ska vara en 100 mm balk när det egentligen behövs en 100 cm balk. Små detaljer som kan ha förödande konsekvenser.

Så hjälper försäkringen:
Genom försäkringen så representerar vi dig som kund och du får juridisk hjälp för att utreda ärendet samt evetuellt ersättning för skadeståndet du blir skyldig.

Viktigt att försäkra både dig själv och personalen

Personerna är företagets viktigaste resurs och  därför är det viktigt att försäkra både dem som individer men också skydda företaget ekonomisk om någon skulle bli långtidssjukskriven. Här kan du räkna ut kostanden för sjukfrånvaro.

Bli en attraktiv arbetsgivare genom bra förmåner

Att behålla personal på dagens arbetsmarknad är en utmaning. Det gäller att både ta hand om sin personal, se till att göra att dom mår bra på jobbet samt erbjuda bra och attraktiva förmåner. Sjukvårdsförsäkring är en förmån som är attraktiv på arbetsmarknaden. Med den får du snabb hjälp om du blir sjuk.

Rådgivning som passar dig

Vi berättar gärna mer om vad som är viktigt för dig som teknisk konsult. Vilka risker är stora för just dig och hur kan vår försäkring hjälpa dig? För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg.

Kontakta oss via formuläret eller på 0771-56 00 00.