Gå direkt till sidans huvudmenyn Gå direkt till sidans innehåll

Filtrera
Visa resultat för:
 1. Om ditt hem blir förstört

  Det brinner och du måste snabbt ta dig ut ur huset. Det finns ingen tid att få med sig något, du måste rusa ut mer eller mindre påklädd. Ganska snabbt kommer tankarna - hjälp, vad händer nu och vad ska jag göra? 

  2021 / 10 / 28
 2. Tips & råd

  Hyra ut bostaden

  Tusentals svenskar hyr ut sin bostad i andra hand. Det ger en extra inkomst, men det är inte riskfritt. Nu finns uthyrningsförsäkring att teckna om du har din hemförsäkring eller husförsäkring hos oss.

  2021 / 03 / 22
 3. Skadeförebyggande

  Grannsamverkan

  Du och dina grannar kan tillsammans minska risken för inbrott genom att ha bra kontakt med varandra och hjälpas åt att hålla koll i ert område. Inbrottstjuvar vill jobba ostört utan att bli upptäckta och Grannsamverkan är därför en effektiv metod för att hålla tjuvarna borta.

  2020 / 10 / 09
 4. Skadeförebyggande

  Brandfilt

  Mindre bränder, som i överhettade kokkärl, i en bostad kan du släcka med hjälp av en brandfilt. För att stoppa branden är det viktigt att du använder brandfilten på rätt sätt.

  2019 / 11 / 29
 5. Skadeförebyggande

  Brandsäkra hemmet

  Den vanligaste orsaken till att det börjar brinna i bostäder är slarv. Många tror att levande ljus är den vanligaste orsaken, men det är vid matlagning flest bränder uppstår. Med kunskap och rätt brandsskydd kan du undvika en brand hemma.

  2019 / 11 / 07