Gå direkt till sidans huvudmenyn Gå direkt till sidans innehåll

Filtrera
Visa resultat för:
 1. Kundfördelar

  Djurens vårdguide

  Som kund hos oss får du kostnadsfri rådgivning om din hund eller katt blir sjuk eller skadad. ✓ Djursjukskötare eller djurvårdare hjälper dig. ✓ Obegränsat antal samtal helt kostnadsfritt.  ✓ Öppet vardagar 8.00-20.00.

  2021 / 06 / 15
 2. Tips & råd

  Köpa katt

  Att köpa katt är härligt och spännande. Katter är till viss del självständiga men behöver din tid och kärlek. Här får du tips och råd inför kattköpet, oavsett om du ska köpa en vuxen katt eller en kattunge.

  2019 / 01 / 08
 3. Tips & råd

  Katten kräks eller har diarré

  Att katter kräks enstaka gånger är inget ovanligt och du behöver inte oroa dig för det. Men om katten drabbas av diarré och ihållande kräkningar ska du kontakta veterinären. Du kan börja med använda FirstVet för konsultation. Det ingår tre kostnadsfria besök i din kattförsäkring. 

  2018 / 01 / 19
 4. Kundfördelar

  FirstVet

  För att du ska kunna få hjälp av en veterinär om det hänt något med din hund, katt eller häst på ett snabbt och enkelt sätt samarbetar vi med FirstVet. Vi bjuder på 3 veterinärbesök per år. 

  2016 / 11 / 29
 5. Katthem för övergivna katter

  Vi vill vara med och göra skillnad. Därför stödjer vi flera katthem i deras arbete med att hjälpa övergivna och vanvårdade katter till ett nytt hem.

  2016 / 11 / 22