Gå direkt till sidans huvudmenyn Gå direkt till sidans innehåll

Filtrera
Visa resultat för:
 1. Tips & råd

  Om olyckan är framme

  Trots alla försiktighetsåtgärder kan en olycka hända. Att ramla och slå sig lite hör barndomen till och oftast går det bra. Men ibland är det allvarligare och då behöver barnet snabbt få rätt hjälp. Här får du veta hur du ska agera.  

  2021-01-22
  Mamma tröstar barnet
 2. Skadeförebyggande

  Babyskydd i bilen

  Babyskydd är den första bilbarnstolen och används till barn från 0-9 månader. Babyskyddet placeras alltid bakåtvänt och det kan användas både i framsätet och baksätet. Om du väljer att ha babyskyddet i framsätet måste du koppla ur airbagen om sådan finns i bilen.

  Nyfödd baby i babyskydd
 3. Skadeförebyggande

  Så badar barn säkert

  Ditt barns första möte med vatten är förmodligen i badbaljan. Det kan vara kärlek från första stund, eller en mer tveksam historia. Oavsett hur din barn reagerar ska badandet vara tryggt och säkert, och förhoppningvis roligt!

  2018-03-16
  Mamma och barn på stranden
 4. Tips & råd

  Så barnsäkrar du hemmet

  När små barn skadar sig är det oftast i hemmet det händer och olyckorna sker i köket, badrummet eller sovrummet. De flesta olyckor går att förhindra och vi tipsar om hur. 

  Barn leker
 5. Skadeförebyggande

  Hoppa studsmatta på säkert sätt

  Säkerhet på studsmattan är lätt att glömma bort när man har roligt. Men med några enkla förhållningsregler ökar säkerheten väsentligt.

  Pappa och pojke leker på studsmattan