Utökat skydd för hund- och kattägare

För att förenkla livet som djurägare får du som har din hund eller katt och ditt hem försäkrat ett utökat försäkringsskydd, utan extra kostnad.

Vi vet hur mycket ett husdjur betyder och det är få djurägare som vill lämna sin sjuka hund eller katt för att åka på semester. Därför har vi ett utökat försäkringsskydd för dig som har Stor Hemförsäkring och hundförsäkring eller kattförsäkring hos oss. 

Det utökade försäkringsskyddet är kostnadsfritt och ingår automatiskt när du har Stor Hemförsäkring och någon av våra hund- eller kattförsäkringar för din hund eller katt.

Detta ingår

Avbeställningsskydd – Om du måste ställa in en bokad och betald resa på grund av att din hund eller katt blir allvarligt sjuk eller skadad får du ersättning med vad resan kostat dig. 

Ersättningsresa – Du får ersättning om du måste avbryta en påbörjad resa och resa hem under restidens första hälft på grund av att din hund eller katt blir allvarligt sjuk eller skadad.

Inackordering – Om du blir sjuk eller skadar dig så att du inte katt ta hand om din hund eller katt får du ersättning för inackorderingskostnader på pensionat eller hos privatperson.

Självriskbefrielse – Du betalar ingen självrisk om din hund eller katt orsakar en sak- eller personskada som du blir skadeståndsskyldig för och får ersättning via hemförsäkringen.

 • soffbord

  Hemförsäkring

  Hemförsäkringen gäller för dig, din familj och dina saker som du äger, hyr eller lånar. Reseskydd ingår alltid. 

  Hemförsäkring
 • hund och katt under filt

  Djurförsäkring

  Räkna ut ditt pris och köp försäkring för din hund eller katt här. Vi bjuder på tre besök per år hos FirstVet.

  Se ditt pris
 • katter i soffa

  Säkerhet för djur

  I Säkerhetsbutiken finns produkter till din hund, katt och häst. Som kund hos oss får du 20 % rabatt.

  Till Säkerhetsbutiken