Din karriär på If

If är Nordens största försäkringsbolag. Här får du chansen till en karriär i ett internationellt företag, i en bransch som gör skillnad. Vi har verksamhet i alla de Nordiska länderna och Baltikum.

Utbildning och kompetensutveckling

Du måste inte ha jobbat med försäkring tidigare för att börja hos oss – utbildningar och kompetensutveckling som gör dig bättre på just ditt område ingår i jobbet.

If Academy är vårt eget utbildningscenter där du genom e-kurser och föreläsningar ökar dina kunskaper om till exempel försäkringsbranschen, ledarskap eller projektledning. Kurserna är gratis för anställda och många av dem kan göras vid den egna datorn.

Försäkringsbranschen utvecklas snabbt genom digitalisering och nya förväntningar från kunderna. If strävar hela tiden efter att vara försäkringsbolaget som ligger i framkant och driver utvecklingen.

Vi ställer höga krav på dig som medarbetare, men litar också på att det är genom dina egenskaper och din kunskaper och vilja att utvecklas, som vi tillsammans blir ett ännu bättre försäkringsbolag.

Rosor

Ifs etikpolicy

Varför är etik ett viktigt område för If? Det korta svaret är att det helt enkelt är rätt att göra rätt. Men det finns också starka affärsmässiga skäl.

Lär mer om Ifs etikpolicy
man framför skrivbord

Vill du jobba hos oss?

Det dyker hela tiden upp nya jobb att söka på våra kontor runtom i Sverige och Norden. Här kan du se vilka jobb som är lediga just nu. 

Se alla lediga jobb
Kvinna med iPad

Spontanansök till oss

Om du inte hittar en ledig tjänst som intresserar dig är du välkommen att skicka in en spontansökan, så återkommer vi om det blir aktuellt. 

Skicka in en spontanansökan