Gå direkt till sidans huvudmenyn Gå direkt till sidans innehåll

Filtrera
Visa resultat för:
 1. Tips & råd

  Om olyckan är framme

  Trots alla försiktighetsåtgärder kan en olycka hända. Att ramla och slå sig lite hör barndomen till och oftast går det bra. Men ibland är det allvarligare och då behöver barnet snabbt få rätt hjälp. Här får du veta hur du ska agera.  

  2021-01-22
 2. Tips & råd

  Så väljer du bästa barnförsäkringen

  Vad som ska ingå i en bra barnförsäkring kan vara svårt att veta. Här är 6 tips på saker att tänka på när du ska jämföra och välja barnförsäkring, så att du hittar den bästa barnförsäkringen för ditt barn.

  2019-09-12
 3. Tips & råd

  Skolstart

  När du sitter i skolan på första informationsmötet för föräldrar är det en hel del information som du ska ta till dig. När det gäller försäkringar är det dels den olycksfallsförsäkring barnet får via skolan, dels försäkring för dator eller surfplatta som skolan lånar eller hyr ut.

  2018-08-15
 4. Skadeförebyggande

  Bakåtvänd bilbarnstol

  Den bakåtvända bilbarnstolen används från det att bebisen vuxit ur babyskyddet till barnet är 4-5 år. Undersökningar visar att många föräldrar vill vända barnet framåt redan vid 3 års ålder. Vi rekommenderar att barnet åker bakåtvänt till minst 4 års ålder.

  2018-05-15
 5. Skadeförebyggande

  Babyskydd i bilen

  Babyskydd är den första bilbarnstolen och används till barn från 0-9 månader. Babyskyddet placeras alltid bakåtvänt och det kan användas både i framsätet och baksätet. Om du väljer att ha babyskyddet i framsätet måste du koppla ur airbagen om sådan finns i bilen.