Gå direkt till sidans huvudmenyn Gå direkt till sidans innehåll

Filtrera
Visa resultat för:
 1. Tips & råd

  Vi har inget samarbete med Tryggare Hem

  Vi har fått veta att ett företag som kallar sig Tryggare Hem kontaktar våra kunder och påstår att vi har ett samarbete med dem. De erbjuder olika abonnemang på säkerhetstjänster och att säger att du ska få självriskeliminering och rabatter på Ifs försäkringar. Detta stämmer inte.

  2021 / 11 / 01
 2. Skadeförebyggande

  Hyra ut sommarstugan

  Att hyra ut sommarstugan när du själv inte kan använda den är ett sätt att få extra inkomster och att finansiera köpet av fritidshuset. Här får du tips om vad du bör tänka på när du hyr ut sommarstugan.

 3. Tips & råd

  Hyra ut bostaden

  Tusentals svenskar hyr ut sin bostad i andra hand. Det ger en extra inkomst, men det är inte riskfritt. Nu finns uthyrningsförsäkring att teckna om du har din hemförsäkring eller husförsäkring hos oss.

  2021 / 03 / 22
 4. Skadeförebyggande

  Grannsamverkan

  Du och dina grannar kan tillsammans minska risken för inbrott genom att ha bra kontakt med varandra och hjälpas åt att hålla koll i ert område. Inbrottstjuvar vill jobba ostört utan att bli upptäckta och Grannsamverkan är därför en effektiv metod för att hålla tjuvarna borta.

  2020 / 10 / 09
 5. Skadeförebyggande

  Spårsändare

  En spårsändare som är uppkopplad till en larmcentral är en trygghet för både dig och din bil, och det finns större möjlighet att få tillbaka bilen om den blir stulen.

  2020 / 02 / 25