Gå direkt till sidans huvudmenyn Gå direkt till sidans innehåll

Filtrera
Visa resultat för:
 1. Tips & råd

  Vi har inget samarbete med Trygg Telefoni

  Vi har fått veta att ett företag som kallar sig Trygg Telefoni kontaktar våra kunder och påstår att vi har ett samarbete med dem. De erbjuder olika abonnemang på säkerhetstjänster och att säger att du ska få självriskeliminering och rabatter på Ifs försäkringar. Detta stämmer inte.

  2021-11-01
 2. Skadeförebyggande

  Om du vill hyra ut sommarstugan

  Intresset för att hyra ut sommarstugan ökar. Med stigande räntor och höga elpriser är det ett sätt att få extra inkomster. Det är också ett sätt finansiera köpet av fritidshuset. 

 3. Tips & råd

  Hyra ut bostaden

  Tusentals svenskar hyr ut sin bostad i andra hand. Det ger en extra inkomst, men det är inte riskfritt. Nu finns uthyrningsförsäkring att teckna om du har din hem- eller husförsäkring hos oss och ska hyra ut din privata bostad under en period. 

 4. Skadeförebyggande

  Grannar som hjälper varandra gör skillnad

  Du och dina grannar kan tillsammans minska risken för inbrott genom att ha bra kontakt med varandra och hjälpas åt att hålla koll i ert område. Inbrottstjuvar vill jobba ostört utan att bli upptäckta. Grannsamverkan är därför en effektiv metod för att hålla tjuvarna borta.

 5. Skadeförebyggande

  Utrusta bilen med spårsändare

  Utrusta bilen med en spårsändare som är uppkopplad till en larmcentral. Det ökar möjligheten till att du får tillbaka bilen om den blir stulen. För vissa bilmärken är det krav på spårsändare för att få full ersättning.