Gå direkt till sidans huvudmenyn Gå direkt till sidans innehåll

Filtrera
Visa resultat för:
 1. Skadeförebyggande

  Förbered fritidshuset för vinter

  Visste du att hur du stänger fritidshuset på hösten kan göra skillnad för hur huset klarar vintern? Här får du tips om hur du stänger för att kunna öppna ett oskadat sommarhus på våren.  

  2021 / 09 / 10
 2. Tips & råd

  Bygga ut huset

  Under tiden du bygger ut eller bygger om huset gäller försäkringen även för tillbyggnaden. Kontakta oss innan du börjar bygga så att vi kan justera din försäkring. 

  2021 / 05 / 06
 3. Skadeförebyggande

  Hyra ut sommarstugan

  Att hyra ut sommarstugan när du själv inte kan använda den är ett sätt att få extra inkomster och att finansiera köpet av fritidshuset. Här får du tips om vad du bör tänka på när du hyr ut sommarstugan.

 4. Tips & råd

  Försäkring för robotgräsklippare

  Robotgräsklippare blir allt vanligare i våra trädgårdar och de har utvecklats mycket de senaste åren. Priserna varierar mellan 5 000-20 000 kronor, så en skadad robotgräsklippare kan bli en dyr historia utan försäkring. Robotgräsklipparen ingår i villaförsäkringen och kan ingå i fritidshusförsäkringen beroende på vilken typ av försäkring du har valt.

  2021 / 03 / 18
 5. Tips & råd

  Byggrådgivning

  Nu är det enklare för dig att lyckas med ditt hemmaprojekt. Du som har ditt hus eller fritidshus försäkrat hos oss kan få kostnadsfri hjälp av en byggrådgivare hos vår samarbetspartner Anticimex. Rådgivningen sker via telefon på vardagar mellan 7.00-18.00 

  2020 / 05 / 27