Gå direkt till sidans huvudmenyn Gå direkt till sidans innehåll

Filtrera
Visa resultat för:
 1. Tips & råd

  Installera solceller på villataket

  Stigande elpriser har gjort att intresset för att installera solceller på taket är stort hos villaägare. Genom att producera egen el minskar mängden el som behöver tas ur nätet och du kan få lägre elkostnader. 

  Villaägare sitter vid solväggen
 2. Tips & råd

  Så försäkrar du växthuset

  Ett växthus i trädgården ger dig möjlighet att förlänga odlingssäsongen och odla mer. Men ett växthus ingår inte automatiskt i din villa- eller fritidshusförsäkring, så innan du förverkligar din dröm är det viktigt att se till att bli rätt försäkrad.

  2022-03-16
  Kvinna med ljungplantor
 3. Tips & råd

  Klarade rören köldknäppen?

  Ibland blir vintrarna kallare än vanligt. Det kan leda till att vattenrören fryser och spricker. Risken att du får vattenskada i fritidshuset när temperaturen stiger och det börjar töa är då stor.  

  2021-12-10
  Frusen vattenkran
 4. Skadeförebyggande

  Så mår fritidshuset bäst under vintern

  Visste du att hur du stänger fritidshuset på hösten kan göra skillnad för hur huset klarar vintern? Här får du tips om hur du stänger för att kunna öppna ett oskadat sommarhus på våren.  

  2021-09-10
  Sommarstuga täckt av snö.
 5. Tips & råd

  Bygga ut huset

  Under tiden du bygger ut eller bygger om huset gäller försäkringen även för tillbyggnaden. Kontakta oss innan du börjar bygga så att du får rätt försäkring för huset. 

  2021-05-06
  Byggnadsarbetare klappar hunden