Gå direkt till sidans huvudmenyn Gå direkt till sidans innehåll

Filtrera
Visa resultat för:
 1. Tips & råd

  Installera solceller på villataket

  Stigande elpriser har gjort att intresset för att installera solceller på taket är stort hos villaägare. Genom att producera egen el minskar mängden el som behöver tas ur nätet och du kan få lägre elkostnader. 

 2. Tips & råd

  Så försäkrar du växthuset

  Ett växthus i trädgården ger dig möjlighet att förlänga odlingssäsongen och odla mer. Men ett växthus ingår inte automatiskt i din villa- eller fritidshusförsäkring, så innan du förverkligar din dröm är det viktigt att se till att bli rätt försäkrad.

  2022-03-16
 3. Tips & råd

  Klarade rören köldknäppen?

  I år blev det ovanligt kallt lite senare än vanligt. Om vattenrören frusit och spruckit är risken stor att du får vattenskada i fritidshuset när temperaturen stiger och det börjar töa.  

  2021-12-10
 4. Skadeförebyggande

  Så mår fritidshuset bäst under vintern

  För att du ska kunna öppna ett oskadat sommarhus på våren, är det viktigt att ta hand om ditt hus under vintern. Här är tipsen som gör skillnad för att fritidshuset ska må bra under den kalla årstiden.

  2021-09-10
 5. Tips & råd

  Bygga ut huset

  Under tiden du bygger ut eller bygger om huset gäller försäkringen även för tillbyggnaden. Kontakta oss innan du börjar bygga så att du får rätt försäkring för huset. 

  2021-05-06