Gå direkt till sidans huvudmenyn Gå direkt till sidans innehåll

Filtrera
Visa resultat för:
 1. Tips & råd

  Installera solceller på villataket

  Stigande elpriser har gjort att intresset för att installera solceller på taket är stort hos villaägare. Genom att producera egen el minskar mängden el som behöver tas ur nätet och du kan få lägre elkostnader. 

 2. Tips & råd

  Så försäkrar du växthuset

  Ett växthus i trädgården ger dig möjlighet att förlänga odlingssäsongen och odla mer. Men ett växthus ingår inte automatiskt i din villa- eller fritidshusförsäkring, så innan du förverkligar din dröm är det viktigt att se till att bli rätt försäkrad.

  2022-03-16
 3. Tips & råd

  Jenny hjälper Anja och Filippa

  Anja Pärson och Filippa Rådin bygger sitt hållbara drömhus nära havet utanför Umeå. Vår skadechef Jenny Rudslätt vill hjälpa paret att bygga hållbart – och därför har hon hälsat på för att för att ge sina experttips. Här delar vi med oss av Jennys alla tips om hur du kan förebygga skador och bli rätt försäkrad oavsett om du bygger nytt, bygger om eller renoverar.

  2022-02-28
 4. Tips & råd

  Klarade rören köldknäppen?

  Denna vinter blev det ovanligt kallt ovanligt tidigt. Om vattenrören frusit och spruckit är risken stor att du får vattenskada i fritidshuset när temperaturen stiger och det börjar töa.  

  2021-12-10
 5. Skadeförebyggande

  Gör fritidshuset redo för vinter

  Visste du att hur du stänger fritidshuset på hösten kan göra skillnad för hur huset klarar vintern? Här får du tips om hur du stänger för att kunna öppna ett oskadat sommarhus på våren.  

  2021-09-10