Gå direkt till sidans huvudmenyn Gå direkt till sidans innehåll

Filtrera
Visa resultat för:
 1. Kundfördelar

  Djurens vårdguide

  Som kund hos oss får du kostnadsfri rådgivning om din hund eller katt blir sjuk eller skadad. ✓ Djursjukskötare eller djurvårdare hjälper dig. ✓ Obegränsat antal samtal helt kostnadsfritt.  ✓ Öppet vardagar 8.00-20.00.

  2021 / 06 / 15
 2. Tips & råd

  Köpa hund

  Livet med hund är fantastiskt roligt, givande, härligt och ibland tålamodsprövande. Att skaffa hund är som att få en ny familjemedlem och det finns en del att tänka igenom innan du köper hund.

  2021 / 03 / 08
 3. Skadeförebyggande

  Algblomning – farligt för hundar

  Algblomning förekommer på högsommaren och hösten när vattnet är varmt och näringsrikt. Hundar som dricker och badar i algförgiftat vatten kan bli allvarligt sjuka och behöver veterinärvård direkt för att klara sig.

  2020 / 04 / 30
 4. Skadeförebyggande

  Getingstick på hund

  Hundar som leker tafatt med insekter och fångar dem med munnen. Nyfikna valpar som stoppar ner huvudet i ett jordgetingbo. En allt för närgången sniffning på både blommor och bin. Det finns flera tillfällen då en hund kan bli stucken av getingar eller bin.

  2020 / 04 / 28
 5. Tips & råd

  Köpeavtal för hund

  Vi rekommenderar att du skriver ett köpeavtal när du köper en hund. Då blir det tydligt för både dig och den tidigare ägaren om vad som gäller. En trygghet för er båda.

  2019 / 05 / 06