UX Designer

Förbättra användarens digitala upplevelse

Om rollen...

I rollen som user experience designer har du ett stort ansvar, arbetar strategiskt och är en nyckelresurs. Du arbetar för att skapa de bästa digitala kundupplevelserna! Detta gör du genom att arbeta med hela flödet från start till färdig produkt. Research, design av prototyper och kontinuerligt genomföra användartester.

Vi som jobbar är...

Vi som arbetar som UX Designers i Sverige har läst en högre utbildning inom interaktionsdesign och har alltså en bakgrund inom design, psykologi och programmering.

Möjligheterna är...

UX och Design är högt prioriterat på If. I din roll kommer du ta fram digitala spetstjänster i våra tvärfunktionella, agila team. Hos oss är du med i hela processen – från tidiga idéer till att skapa magi i de små detaljerna. Du har möjlighet att forma din egen roll och specialisera dig inom det du brinner för.

Profilen vi söker är...

Vi söker en person som är kreativ, nyfiken och som tycker om att ha ett stort ansvar. Självklart har du även en stor passion för UX-området. Du ska ha en formell utbildning inom interaktionsdesign eller motsvarande. Erfarenhet av att genomföra användartester och grundläggande kunskaper inom visuell design. Tidigare branscherfarenhet är ett plus men inget krav.