BI-utvecklare/Data Warehouse

Expert på beslutsstöd

Om rollen...

Som BI-utvecklare ansvarar du för att samla in, preparera och tillgängliggöra information om Ifs försäljning, kunder, skador mm. för att hela organisationen bättre ska förstå vår dagliga verksamhet och kunna ta de rätta besluten.

Vi som jobbar här...

Har stort tekniskt intresse samt kunskap om försäkring och våra olika verksamhetsprocesser. Båda dessa delar är viktiga för att supporta vår verksamhet på bästa sätt. Vi är ett prestigelöst team, allt ifrån nyutexaminerade data/systemvetare, ingenjörer, statistiker eller analytiker till experter, som lär av varandra och ser till att ha kul tillsammans.

Möjligheterna är...

Vi jobbar inom ett brett område vilket innebär att du har möjlighet att specialisera dig inom olika teknologier, men även fördjupa dig mer mot verksamheten och dess processer. Vi arbetar alltid med den senaste teknologin, där databaser, datamodellering, analys & visualisering är centrala delar av vårt dagliga arbete.

Profilen vi söker är...

För att lyckas i rollen behöver du intresse för programmering, rapportering och/eller dataanalys. Du har även ett personligt driv och en nyfikenhet att hela tiden lära dig mer och dela med dig av dina kunskaper.