Sjuksköterska eller medicinsk riskbedömare

Sinne för empati och service

Om rollen...

Som medicinsk riskbedömare får du använda dig av din medicinska bakgrund. Du har ansvar för att fatta olika beslut med utgångspunkt från Ifs riktlinjer och varje enskild individs hälsotillstånd vid köp av olika person- eller företagsförsäkringar. Riskbedömarens ledord är att handla med diskretion och empati mot alla.

Vi som jobbar är...

Vi riskbedömare har alla en medicinsk bakgrund som är eftergymnasial, såsom sjuksköterska eller fysioterapeut. Några har t.ex. arbetat flera år inom sjukvården, andra kommer relativt nyutexaminerade till oss. Vi har också personer med specialistinriktningar, något som kommer till användning i rollen som riskbedömare på If.

Vill du veta mer?

Läs mer om hur det är att jobba på If och se vilka lediga roller vi har just nu. Kanske hittar du något får dig att vilja ta nästa steg i karriären.

Se alla lediga jobb
Fler roller som fokuserar på att hjälpa våra kunder

Möjligheterna är...

På Riskbedömningen är möjligheterna stora. Du får utveckla din medicinska kunskap samtidigt som du vidareutbildar dig inom försäkringsjuridik och riktlinjer. Rollen är viktig för att säkerställa att Ifs kunder är rätt försäkrade med rätt villkor för den försäkring de vill köpa.

Profilen vi söker är...

Du trivs bra med att arbeta med medicinska frågor och har ett högt sinne för empati, service och handlingsförmåga. Att administrera och vara produktiv inom ditt yrke är kärnvärden inom riskbedömningen.