Gå direkt till sidans huvudmenyn Gå direkt till sidans innehåll

Filtrera
Visa resultat för:
 1. Skadeförebyggande

  Förbered fritidshuset för vinter

  Visste du att hur du stänger fritidshuset på hösten kan göra skillnad för hur huset klarar vintern? Här får du tips om hur du stänger för att kunna öppna ett oskadat sommarhus på våren.  

  2021 / 09 / 10
 2. Skadeförebyggande

  Hyra ut sommarstugan

  Att hyra ut sommarstugan när du själv inte kan använda den är ett sätt att få extra inkomster och att finansiera köpet av fritidshuset. Här får du tips om vad du bör tänka på när du hyr ut sommarstugan.

 3. Försäkring elscooter

  Frågan om hur försäkringar gäller för elscooter och när man åker på en sådan blir alltmer aktuell desto fler som använder elscooter. Här får du svar på hur det fungerar det.

  2019 / 06 / 10
 4. Tips & råd

  Skepparexamen

  Skepparexamen och även kustskepparexamen är en gammal benämning för det som idag heter kustskepparintyg. Om du har en båt som är länge än 12 meter och bredare än 4 meter är detta förarbevis iform av kustskepparintyg ett krav för att få köra båten.

  2019 / 05 / 28
 5. Tips & råd

  Husbilssemester

  Att resa med husbil är ett bra sätt att få se och uppleva mycket, det ger även stora möjligheter till att resa lite oplanerat. Det finns dock några saker du behöver tar reda på innan ni reser.​ ​​​

  2019 / 04 / 11