Ifs Nordiska Traineeprogram

Ett traineeprogram är ett väldigt bra sätt att välkomna duktiga, blivande medarbetare till If, framförallt till de områden där kompetensöverföring behöver ske över en tid.

Vårt traineeprogram

Är du nyexaminerad och söker en utvecklande och kul start på din karriär?

Som trainee inom If får du möjligheten att på ett strukturerat sätt lära känna organisationen, bygga nätverk och identifiera din framtida roll och ansvar. Ifs traineeprogram samverkar nordisk, vilket innebär ett nära samarbete med övriga traineer och kollegor runt om i Norden. Vår ambition är att förbereda dig och öka din förståelse för ditt nästa steg i din karriär inom If.

Nedan får du mer information om Ifs olika traineeprogram.

John Pålsson
Analytiker

"Det gick snabbt att bygga upp ett kontaktnät på If, vi trainees hade nära kontakt med varandra. Vi sågs på seminarier runt om i Norden och hade regelbundna uppföljningar över en kaffe. Men det allra viktigaste för att på riktigt komma in i tänket och verksamheten var att vi på en gång blev en självklar del av ”businessen”."

Kajsa Haraldson
.Net utvecklare

"Ifs traineeprogram är den perfekta starten på din karriär inom IT, oavsett om du precis tagit examen eller du gör ett karriärsbyte. Hos If hamnar du i ett stabilt, omtänksamt företag. Får chansen att möte trevliga och kompetenta människor samt kompetensutveckla dig själv."

Ossian Badman
Analytiker

"Innan mina kompisar berättat om hur det var på If hade jag nog en bild av att försäkringar var lite grått och dammigt. Att ett försäkringsbolag kanske inte var den modernaste arbetsplatsen. Men det fick jag ganska snabbt motbevisat!."