Projektledning

Planera och styra projekt i mål

Om rollen...

Som projektledare är du huvudansvarig för att förverkliga lösningar och tjänster, hela vägen från ax till limpa. Du arbetar med planering, ledning och uppföljning av projektet. Seniora projektledare kan ansvara för program med flera delprojekt eller projekt med hög komplexitet.

Vi som jobbar är...

Vi som arbetar som projektledare har oftast tidigare erfarenhet från projektarbete antingen som projektledare, projektassistent eller analytiker. Vi har ofta en bakgrund inom IT och en allmänt god teknikförståelse, kombinerat med ett intresse för ledarskap.

Vill du veta mer?

Läs mer om hur det är att jobba på If och se vilka lediga roller vi har just nu. Kanske hittar du något får dig att vilja ta nästa steg i karriären.

Se alla lediga jobb
Fler roller inom IT

Möjligheterna är...

Som projektledare får du möjlighet att driva viktiga projekt och därigenom hjälpa If nå ytterligare framgång på försäkringsmarknaden. Du kan använda din kunskap för att avancera till roller såsom senior projektledare eller teknikområdesansvarig.

Profilen vi söker är...

Du är strukturerad och bra på att planera och estimera arbete. Du har god hand med andra människor och skapa en team spirit inom gruppen. Du har även en ansvarskänsla för projektets uppdrag och drivs av att ro saker i hamn.