Arkitekt

Förverkliga våra IT-visioner

Om rollen...

Som arkitekt arbetar du med att ta fram målbilder och planer för Ifs digitala tjänster som används av våra kunder och medarbetare. Du samarbetar med medarbetare inom verksamheten och inom vår IT-organisation för att se till att våra produkter motsvarar våra kunders förväntningar.

Vi som jobbar är...

Vi som arbetar som arkitekter har ofta en bakgrund inom IT där vi arbetat med större komplexa system i roller såsom utvecklare, infrastrukturspecialist, verksamhetsplanerare eller konsult. Vi har oftast en eftergymnasial utbildning inom IT eller ekonomi.

Vill du veta mer?

Läs mer om hur det är att jobba på If och se vilka lediga roller vi har just nu. Kanske hittar du något får dig att vilja ta nästa steg i karriären.

Se alla lediga jobb
Fler roller inom IT

Möjligheterna är...

Som arkitekt får du en unikt inflytande över hur vi förverkligar vår vision för våra digitala tjänster. Du har goda möjligheter att använda dina kunskaper för att avancera till ledare inom ett IT-område, bli chefsarkitekt eller arbeta med verksamhetsutveckling.

Profilen vi söker är...

Du har ett intresse för att samarbeta med andra människor samt en god teknisk kunskap. Du har lätt för att kommunicera komplexa sammanhang till andra människor och ett intresse för att sätta dig in och förstå verksamheten. Som person är du analytiskt lagt och samarbetsvillig.